- 3 Eyl 2018
- 3,113
- 1,490
werder bremen play out maçı ilk ayağında evinde kazanmaya yakın olan taraf gibi duruyor,Real madrid kazanırsa barcelona ile bitime 5 hafta kala puan farkını 4 e çıkaracak , atalanta ligin en golcü takımı ama savunması da bir o kadar dökülüyor napolide çok üst düzey ileri uca sahip , norveç liginde kristan 11 gol atıp 5 gol yedi molde de 12 gol atıp 4 gol yiyerek 4 macınıda kazandı 2 takımda formda karsılıklı gollerle ust olabılecegını dusunuyorum ve son olaarak tothenam pandemı arasından sakatlıklarından kurtularak dondu ve 3 mactır kaybeden s.utd karsısında kazanacaklarını dusunuyorum ev reaksıyon verebılır dıye de kaybetmez 1.5 ust olarak oynuyorum yorumlarınızı beklıyorum arkadaslar hangı mac rısklı nedenıyle yazarsanız sevınrıım 2 gundur 5 lı kombınelerım tek mactan yatıyor o sebeble bu kuponu ıste bahısten yapıcam eger tek mactan kaybederse aynı zamanda kuponun %50 si nakit iade olucak ...
oranlar düştüğü için werder macını 1.5 ust olarak degıstırmek durumunda kalmamla beraber kuponu dıger macların oranları dusmeden almak durumunda kaldım .
Son düzenleme: