bol şanss .Allah'ım sen konuyu biliyosun AminEkli dosyayı görüntüle 59490
iki açık kuponumuz var iki kuponda kazanırsa 2 arkadaşa 50 şer tl bol şanslar ilk 15 dk beğenenler çekilişe dahil.
duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı biliyorsun dimi :)bol şanss .Allah'ım sen konuyu biliyosun Amin![]()
eyvallah@scarpion bol şans kardeşim
ben arkadaşa kibarca bol şans diyorum aynı forum arkadaşıyız diye bana alanen İT diyor görüyorsunuz.Lütfen Pekala.Uyarı yok arkadaşlar direk ban ban ban . Biliyorsunuzdur umarım cizgiyi aşalı çok oldu
Herkese dediğim gibi sana da diyorum engel tuşunu kullanin 2. Kere sansi bulamazsınız.ben arkadaşa kibarca bol şans diyorum aynı forum arkadaşıyız diye bana alanen İT diyor görüyorsunuz.Lütfen Pekala.
yooo herhangi bir argo kelime kullanmadım ben senide kast etmedim kendını eger oyle goruyorsan görebilirsin teşekkür ederim şans dileklerın içinben arkadaşa kibarca bol şans diyorum aynı forum arkadaşıyız diye bana alanen İT diyor görüyorsunuz.Lütfen Pekala.
rica ederim bol şans tekrardanyooo herhangi bir argo kelime kullanmadım ben senide kast etmedim kendını eger oyle goruyorsan görebilirsin teşekkür ederim şans dileklerın için
zarar ettırmesınde hıc degılse su 400 lıralık gelsın bastıgımızı alak@scarpion geçenki kupon gibi şuan iyi gidiyor birşey demiyorum nazar değmesin diye :)
Hepsi gelecek bak gör ( Nazar olmasınzarar ettırmesınde hıc degılse su 400 lıralık gelsın bastıgımızı alak![]()