- 10 Eki 2018
- 10,225
- 13,474
hamkamla korona maçı çok hızlı ne olur bilemem ama dünya kadar sut var gol yok maçlardaHepsi gelecek bak gör ( Nazar olmasın)
hamkamla korona maçı çok hızlı ne olur bilemem ama dünya kadar sut var gol yok maçlardaHepsi gelecek bak gör ( Nazar olmasın)
bol sanslarEkli dosyayı görüntüle 59490
iki açık kuponumuz var iki kuponda kazanırsa 2 arkadaşa 50 şer tl bol şanslar ilk 15 dk beğenenler çekilişe dahil.
Geçenki sahne işte o günde 35 şut gol yoktu aynısı sankihamkamla korona maçı çok hızlı ne olur bilemem ama dünya kadar sut var gol yok maçlarda
bu sefer olacakkkkGeçenki sahne işte o günde 35 şut gol yoktu aynısı sanki
Kaçırmadım silivrideydim o zamanlar :)bu sefer olacakkkksen geçen mobıl bahısı kacırdın 500 tl yatırdım %200 bonus aldım 1500 tl kasayı 8 k yaptım tüm parayı mnoshanggladbach macında kaybettım gelse bahısler 13 14 k çekecektım
![]()
biliyorum haberim var soğukmuyduKaçırmadım silivrideydim o zamanlar :)
biliyorum haberim var soğukmuydu![]()
arka gdanıa cok net kactı az once kale dıbındenKalan
Ham-kam 1 gol ,
Korona 2 gol
-----------------------------
Frosinone 1 gol
su korona su ara bir tane sallasa bu da içerdewycombe won kuponun 1 tanesı sadece frosonıne macına kaldı
sen kacanları bır görsen coktan ust olurdusu korona su ara bir tane sallasa bu da içerde
80 e kadar atsalar bi heyecan olsasen kacanları bır görsen coktan ust olurdu![]()