Kardeş çok kaybetin bugün okadar kasma lütfen fazla üstüne gitme bence baktın bugün kaybetim 2 3 kupon o an bırak yani üstüne gidince hem çok kaybedersin hemde kazanamazsinOlayi iyi yerlere getiriyorum ama devamlilik yok nedense :)
Ekli dosyayı görüntüle 11435
Burda biz kardeşiz yani düşüncem herkese karşı böyle ya cebinden çıkmaması çok iyi birsey ama kazandiginida vermek kötü sonuç olarak ama bu işi egelnce gibi görüp oyna ki bunu gordumde sende zatenCepten giden olmadigi icin sorun yok kardes ufak miktar bide dusuncen icin saol yinede :)
3 kere agiza 7 kere kulaga 13 kere buruna ayrica toplu igne ucunu unutma seni anca paklarVallahi cenabetlik bende inanılmaz fazla yemin ederim geçen gün 7 kupon yaptım 6 tanesinde gol olursa kuponlar geliyor ayrı ayrı hepsine 100 er atmıştım bir tanesininde öyle bitmesi lazımdı o 6 maçta skor hep 2-1 1-0 di hiçbirinde olmadı gitti 3-1 olan maç 4-1 oldu olmaması gereken maçta gol oldu bizim kupon yattı
Her daim keyfii :)Burda biz kardeşiz yani düşüncem herkese karşı böyle ya cebinden çıkmaması çok iyi birsey ama kazandiginida vermek kötü sonuç olarak ama bu işi egelnce gibi görüp oyna ki bunu gordumde sende zaten
Ozaman bol şanslar :)Her daim keyfii :)
geldiOlayi iyi yerlere getiriyorum ama devamlilik yok nedense :)
iyi yerlere getirmiyorsun aslında. 4/4 yapmışsın. 100 tl ile rolling yaptığını düşün. ilk kuponda 215 TL, 2. kuponda 337 TL 3. kuponda 680 TL 4. kuponda 1190 TL kazanacaktın. birde böyle düşün. 5. kuponu oynamayacaktın bile.Olayi iyi yerlere getiriyorum ama devamlilik yok nedense :)
100 tl varsa yolla birdahaki sefere dediğini yapayımiyi yerlere getirmiyorsun aslında. 4/4 yapmışsın. 100 tl ile rolling yaptığını düşün. ilk kuponda 215 TL, 2. kuponda 337 TL 3. kuponda 680 TL 4. kuponda 1190 TL kazanacaktın. birde böyle düşün. 5. kuponu oynamayacaktın bile.