- 4 May 2018
- 962
- 622
Bilmiyorum ki bu filmden sonramı acabaTüh yav reis yok mu bu akşam. Yarına hazırlamıştım programı sabahtan reis vardı
Çukuru bıraktım kendi haline saçmalıyor. Ağlak oldu iyice zaten izlerken de 2 saati 15 dkda izliyordum sarsırarak. Ama reis eğlenceli hem aile vurgusu var hoş beğeniyorumBilmiyorum ki bu filmden sonramı acaba
sevdiğim dizilerden bir çukur bir bu
Teşekkürler dostum önerin için fakat dikkatimi çekmeyen diziler bunlar. Daha çok Netflix menşeili diziler hoşuma gidiyor. Yerli diziler de çok az vardır arada bir izlediğim.@Bavarian kardeş güzel filim başladı
atv tv’de ilk kez Can feda izleyin beyler
eşkiya dünyaya hükümdar olmaz yok sanırım bu akşam
Hakan muhafız netflix Türkiye yapımı var ki izlemişsindir mutlaka:)Teşekkürler dostum önerin için fakat dikkatimi çekmeyen diziler bunlar. Daha çok Netflix menşeili diziler hoşuma gidiyor. Yerli diziler de çok az vardır arada bir izlediğim.
Sarmadı o da. Efektler olsun, konusu olsun beni çekmedi kendine. İzleyene saygım var tabi.Hakan muhafız netflix Türkiye yapımı var ki izlemişsindir mutlaka:)
Yoklukta gitti çerez niyetine asistan hatunun tarzı hoşuma gitti bir de bölümler 33 dakika olunca bir gecede sezon bittiSarmadı o da. Efektler olsun, konusu olsun beni çekmedi kendine. İzleyene saygım var tabi.