Burda çark çıkmıyorki
100 çıktı mroyunda o kadar spine 10 tl geldi :) sonrası malum bummmHatırlattığın iyi oldu üstadım, spin çevirmek zevkli her şeye rağmen :)
En fazla ben 30 spini gördüm , 100 de neymiş :))100 çıktı mroyunda o kadar spine 10 tl geldi :) sonrası malum bummm
valla 100 çıktı ama olmadı. Youwinde de 40 çıktı 6 tl geldi onu reel rusha girdim cevir cevir 50 kaldı spora geçtim 234 yaptım :) daha önce hiç yatırımım yok jetona nasıl 20 atarım ona uğraşıyorum şimdi :) sabah iyi gibiydi şansEn fazla ben 30 spini gördüm , 100 de neymiş :))
Kardeşim jetona en az 50 atılır, cepbank ile,,Jeton olan varsa sana Papara karşılığı gönderebilir,, Bazen leaderjack takas yapıyordu,,valla 100 çıktı ama olmadı. Youwinde de 40 çıktı 6 tl geldi onu reel rusha girdim cevir cevir 50 kaldı spora geçtim 234 yaptım :) daha önce hiç yatırımım yok jetona nasıl 20 atarım ona uğraşıyorum şimdi :) sabah iyi gibiydi şans
Sağolsun yazdı şimdi :)Kardeşim jetona en az 50 atılır, cepbank ile,,Jeton olan varsa sana Papara karşılığı gönderebilir,, Bazen leaderjack takas yapıyordu,,