adam gıbı adam be ne desek az beton yetmez
aynen öyle chicagoya da 3lük yiyin diye mesaj vermısadam gıbı adam be ne desek az beton yetmez
Bu twitinde asiri tepki aldi sonrasinda bir twit daha paylasti belki diger takimlarda duyarda onlarda bu sekil destek verir diye dusuncesiyle paylastim dedigini belirtti tepkilerden sonra
Neden tepki aldı ki?Bu twitinde asiri tepki aldi sonrasinda bir twit daha paylasti belki diger takimlarda duyarda onlarda bu sekil destek verir diye dusuncesiyle paylastim dedigini belirtti tepkilerden sonra
buna da ne dıye tepkı verırler anlamıyorumBu twitinde asiri tepki aldi sonrasinda bir twit daha paylasti belki diger takimlarda duyarda onlarda bu sekil destek verir diye dusuncesiyle paylastim dedigini belirtti tepkilerden sonra
kimden topladı twtter da mıŞu hareket tepki topladı ya başka ülkede yaşayamam
Neden tepki aldı ki?
Ya yok yapilan yardimi kimse duymamasi lazimmis yok yilda o kadar para aliosunuz bunu yapip milletin gozune carpiosunuz kalbi kotuluge calisan tayfa her zaman olucakbuna da ne dıye tepkı verırler anlamıyorum
O cocuk bosnadan ailesini alıp 15 yanında geldi buralara zembil ile gelmedi amk alın teri ile geldi tabi ki dunya kadar para alacak bu nasıl Bi mantık Keske herkes yasada söylese örnek olsaYa yok yapilan yardimi kimse duymamasi lazimmis yok yilda o kadar para aliosunuz bunu yapip milletin gozune carpiosunuz kalbi kotuluge calisan tayfa her zaman olucak
Aynen kanka goll ellerinde akilli telefon kime nasil laf vursam laf yetistirsem diye cabalasiolar bu arada golude yazdikO cocuk bosnadan ailesini alıp 15 yanında geldi buralara zembil ile gelmedi amk alın teri ile geldi tabi ki dunya kadar para alacak bu nasıl Bi mantık Keske herkes yasada söylese örnek olsa
Burs daha iyi amk biz senle burda takılmak orası cok kalabalık millet zor durumda :)Aynen kanka goll ellerinde akilli telefon kime nasil laf vursam laf yetistirsem diye cabalasiolar bu arada golude yazdik![]()
Ha bide ne paylasimlar var kanka kufur olucak kusura bakmayin ama bazilarin kalbi sikisiyor diye bi soz var ciddi oyle kizin biri paylasim yapiyor depremden sonra ne yardim ediyosunuz hepsi kürt zaten birakin gebersinler yazmis o kadar cokki insanliktan uzaklasmis diyic3k onlara cok soz varda bosverelim Rabbim onlarin yardimina kosan maddi manevi destek veren herkesten Allah razi olsun. Iyi dolduydum o paylasim yuzunden rahatladim yazincaO cocuk bosnadan ailesini alıp 15 yanında geldi buralara zembil ile gelmedi amk alın teri ile geldi tabi ki dunya kadar para alacak bu nasıl Bi mantık Keske herkes yasada söylese örnek olsa
Kızılay demişYardimda bulunacakta bu yardim miktarini hangi kuruma veya kisiye gonderecek o önemli .