- 3 Eyl 2020
- 69
- 23
kötü talihsizlik geçmiş olsun ...
hocam bı an acaba dedım sana yamukmu yaptım sonra yazdıgını gorunce mutlu oldum cok tesekkur ederım dedıgın gıbı yoklugu goren ınsan ıcın borç namustur zaten senı en ıyı tanıyanlardan bırıyım senınde benımde zor zmaanımız olmustur asla lafı bıle olmadı sanıyesınde donduk herkese karsı boyleyım zaten senınde boyle oldugunu bılıyorum sevılıyosun @chıka bana yazdıgında geri dönüş yapamadım hocam kusura bakma telefonla ılgılı sıkıntı yasıyordum burda kucukte olsa mıktar bana donmustun sana donemeyınce kendımı kotu hıssettım genelde pm ye bakmıyordum zaten ama senın mesajı gordum donemedım yanı senı umursamamazlık yapmadım yanlıs anlama sende cok ıyı bı ınsansın donemedım dıye uzulmustum umarım cozmussundur onuda buuyk ıhtımalle ubu olay yuzunden zor durumda kaldın tekrar ksuura bakma bır dahakıne chattan yazman veya etıketlemen yeterlı hocam oldugunda donus yaparım dırek zatenYokluğu bilen insan kendinden birisi borç isteyince empati kurabildiği için hemen sorgusuz sualsiz kendinin dara düşeceğin bilse bile gönderiyor. Benimde bu şekilde burdan asla yamuk yapmaz dediğim bir abimiz 150 200 lira için aynı şeyi yaptı bana. 2,5 3 ay önce maaşı alınca dönücem dedi hala dönüyor. Genç biri olsa hadi yine anlarım. Yaşını başını almış evli barklı adam. Ben istemeye utanır oldum o göndermediği her an için kendinden gurur duyuyor sanırım. Nasılda keriz yerine koydum diye. Borç alışverişini bu abimiz dışında birde @Tazmany4Tips kardeşimle yaptım ben. Değil ikiletme 5 dakikada gönderdi bu kardeşimiz bana. Karakter yaşla satın alınmıyor kısacası..
sen nerelerdesın yaÜzüldüm ikiniz adına
Sorun degil kardesim canin sagolsun tabiki alinmadim dert etme :)hocam bı an acaba dedım sana yamukmu yaptım sonra yazdıgını gorunce mutlu oldum cok tesekkur ederım dedıgın gıbı yoklugu goren ınsan ıcın borç namustur zaten senı en ıyı tanıyanlardan bırıyım senınde benımde zor zmaanımız olmustur asla lafı bıle olmadı sanıyesınde donduk herkese karsı boyleyım zaten senınde boyle oldugunu bılıyorum sevılıyosun @chıka bana yazdıgında geri dönüş yapamadım hocam kusura bakma telefonla ılgılı sıkıntı yasıyordum burda kucukte olsa mıktar bana donmustun sana donemeyınce kendımı kotu hıssettım genelde pm ye bakmıyordum zaten ama senın mesajı gordum donemedım yanı senı umursamamazlık yapmadım yanlıs anlama sende cok ıyı bı ınsansın donemedım dıye uzulmustum umarım cozmussundur onuda buuyk ıhtımalle ubu olay yuzunden zor durumda kaldın tekrar ksuura bakma bır dahakıne chattan yazman veya etıketlemen yeterlı hocam oldugunda donus yaparım dırek zaten
Tanıyamadım kusura bakma muhtemelen nickin degişmiş , cok aktif olamıyorum bu aralar arada gırıp bakıyorum ama yakında temelli buralardayımsen nerelerdesın yayıllanmıs sarap gıbısın be adam
![]()
umut umut benTanıyamadım kusura bakma muhtemelen nickin degişmiş , cok aktif olamıyorum bu aralar arada gırıp bakıyorum ama yakında temelli buralardayım
Tamam kardesım sımdı oldu :)umut umut ben98 olan
Sen bıraktıgım gıbısın degısıklık yok sende kacak :)@Kayatas benide unuttunmu abi arıyım hatırlatayım kendimi :)
Açarsan olur bekliyoruz.Rolling yok mu arkadaslar?
Yukarida yazdigimi okusaydin bunu demezdin bana.Açarsan olur bekliyoruz.
Ben onun modlugundan dolayi gondermedim adam sanmistim yanilmisim. Dediginde cok haklisin kardesim. Bizim giden 100 liramiz olsun adamligimiz yerinde cok sukurVallahi güven ne yaşa bakar ne modluga , yaşadigin olay adına uzüldum .