- 29 Eki 2018
- 11,896
- 11,241

Merhaba arkadaşlar, Euro 2020 Yarı Final ikinci mücadelesi olan İngiltere-Danimarka maçı bu gece saat 22:00’da başlayacak,,
Sanırım 96 yılında bir takım ekonomik sebepler gerekçesiyle turnuvaya katılamayacağını beyan edince o takımın yerine Danimarka davet edilmişti. Hazırlıksız olan Danimarka milli takımın oyuncuları tatildeyken milli takımlarına çağırılmıştı ve o kupayı ilginçtir ki Danimarka almıştı,, Şimdi bu kupada Euro 2020’de gruplardan sürpriz takımlarda çıktı,, Son 16 turunda bazı net favori takımlar elendi,, Gelinen noktada Danimarka için Finale sadece bir maç kaldı,, Rakip İngiltere,, İngiltere bu turnuvada Almanya ile oynadığı maçta benim gözüme iyi göründü,, İngiltere -Ukrayna mücadelesinde ise İngiltere erken öne geçince maçı koparıp 4-0 ile Ukrayna’yı kupanın dışında bıraktı,, Danimarka özellikle gruptaki Belçika maçında harika oynadı,, Takım bir bütün olarak iyi çalışıyor,, Bana göre kupayı İtalya veya İngiltere alacağına Danimarka alsın,, Benim isteğim bu yönde,, Bunu başarabilecek takım ruhuna da sahip olduğunun düşünüyorum Danimarka’nın ,,Danimarka buraya kadar gelmişken bu kupayı kaldırır,,
Bu maça ilişkin taraf bahsi tahminim Danimarka’nın kaybetmeyeceği yönündedir; Gol bahsi tahminim ise 2-3 gol aralığı şeklindedir,,
Sizlerde tahmin ve paylaşımlarınızla sohbet konumuza renk katabilirsiniz,,
Herkese bol şanslar diliyorum,,