- 29 Eki 2018
- 11,896
- 11,241
Arkadaşlar merhaba,,
Sağlık, mutluluk ve bol kazançlar diledikten sonra,,
Hazır bahsim de kaybetmişken ,,
Her zaman film paylaşıyordum,, Bu sefer bir belgesel , paylaşmak istedim,,
(Konu yanlış yerde ise, Razor Modumuzun , konuyu ilgili yere taşımasını , naçizane isteyeceğim:) )
Son Samuray filmini , sanırım hepimiz , yani büyük çoğunluğumuz , izlemişizdir,,
Japonya , yükselişe geçerken , Samuray geleneği ile Batıcılık arasında gitgeller yaşamıştır,,
Hani Dan Brown’un , Melekler ve Şeytanlar adlı kitabında , Bilim ile Dinin çatışması anlatılıyorya; Bu belgeselde de Samuray geleneğinin gereksiz olduğu yerde Batıcılık,, Batıcılığın gereksiz olduğu yerde Samuray geleneği , birbirini dengeliyor,,,
Lafı fazla uzatmayayım ,,
İyi seyirler diliyorum,,
Belgeselin Tam Linki,,
Sağlık, mutluluk ve bol kazançlar diledikten sonra,,
Hazır bahsim de kaybetmişken ,,
Her zaman film paylaşıyordum,, Bu sefer bir belgesel , paylaşmak istedim,,
(Konu yanlış yerde ise, Razor Modumuzun , konuyu ilgili yere taşımasını , naçizane isteyeceğim:) )
Son Samuray filmini , sanırım hepimiz , yani büyük çoğunluğumuz , izlemişizdir,,
Japonya , yükselişe geçerken , Samuray geleneği ile Batıcılık arasında gitgeller yaşamıştır,,
Hani Dan Brown’un , Melekler ve Şeytanlar adlı kitabında , Bilim ile Dinin çatışması anlatılıyorya; Bu belgeselde de Samuray geleneğinin gereksiz olduğu yerde Batıcılık,, Batıcılığın gereksiz olduğu yerde Samuray geleneği , birbirini dengeliyor,,,
Lafı fazla uzatmayayım ,,
İyi seyirler diliyorum,,
Belgeselin Tam Linki,,