- 18 Ocak 2019
- 1,592
- 725
Işini halletitiysen iyi. Yasak sanırım boyle seyler ama admin kontrolunde izin verirse yapardim.Gönderdim de cevap vermedi daha Gökhan
Işini halletitiysen iyi. Yasak sanırım boyle seyler ama admin kontrolunde izin verirse yapardim.Gönderdim de cevap vermedi daha Gökhan
yok bu adama neden güvendin sen ? defalarca raporlamama rağmen forum yönetimi neden bu adamı banlamıyor anlamıyorum @razor12 @Bavarian @Dede@acarbey02400 Gökhan'ın numarası var mı kanka sende
Yok dostum maalesefHocam sende var mı şu an ? 65 TL felan jeton paparadan atayım sana
Bizde ki bu kaderle bizi daha çok durterlerUmarım herkesin aklına gelen birşey olmaz
Kayıt olurken telefon nosunu yazmıştır yönetim e mesaj at bakalimBizde ki bu kaderle bizi daha çok durterler
Forumda para alışverişinin yasak olduğunu duyurular kısmında bildirmemize rağmen bu tür konuların açılması sizlerin sorumluluğu altındadır.
Numaralar kayıt altında tutulmuyor bildiğim kadarı ile. Kendisi ile nasıl bir alışveriş yaptınız bir bilgim yok fakat lütfen bundan sonra daha dikkatli olunuz. Üye hakkında çözüme ulaşamazsanız şikayetinizi özel mesajdan iletebilirsiniz.
Hocam inşallah öyle değildir varya iki aydır çekim yapmak için uğraşıyordum buda olursa varys suç tamamen artık bende kimseye güvenilir artık herhaldeCidden akla gelen şeyi yapmış ise yazık,
İster istemez sana eleştiriler gelecek ,niye yolladin vs ama , bence suçlu sen değilsin
Bir insana güvenmek suç olmamalı
para alışverişi yapmadık ama benden para istedi rolling yaptı ödülleri dağıtmadan kaçtı. Para kazanıyor yiyip geliyor tekrardan kaza yaptım elimi kolumu kırdım vs diyor sizin müdahale edip banlamanız gerekmiyor mu artık?Forumda para alışverişinin yasak olduğunu duyurular kısmında bildirmemize rağmen bu tür konuların açılması sizlerin sorumluluğu altındadır.
Para istemek de para alışverişi sayılıyor. Sizlerden ricam forumda kimseye para göndermeyiniz. Bu konu hakkında tüm olayı bana özel mesajdan atabilir misiniz? Sonrasında kendisi ile iletişime geçelim.para alışverişi yapmadık ama benden para istedi rolling yaptı ödülleri dağıtmadan kaçtı. Para kazanıyor yiyip geliyor tekrardan kaza yaptım elimi kolumu kırdım vs diyor sizin müdahale edip banlamanız gerekmiyor mu artık?
Aynen oyle isi ciksa bir mesaj atmak zor olamaz ne yapip ne eder atilir o mesaj sarji bitse az oldugunu bilip bu ise girmemesi lazim her halikarda karsi taraf suclu 1 dakikasini almazdi jetondan para yollamakSimdi cikip paat isim çıkmıştı kusura bakma deyip gelsede akıllarda hep soru işareti olucak.. bence ne yapıp edip haber vermeliydi yada bir yolunu bulup gondermeliydi. Çok yazık
geçen rolling tuttu para istedi ayrıca efsane kupon ... diyip tutarsa arkadaşlara para dağıtacam dedi kupon tuttu dağıtmadı kaç kişiyi kandırmaya çalıştı konularda son olarak da bu olay. Evet müdahale edemezsiniz ama kişinin yaptığı şey dolandırıcılık. Bu üye banlanmadığı sürece bilinçsiz kişiler defalarca kandırılacak. Ha bir de ondan önce de para sözü verip vermemişti.Para istemek de para alışverişi sayılıyor. Sizlerden ricam forumda kimseye para göndermeyiniz. Bu konu hakkında tüm olayı bana özel mesajdan atabilir misiniz? Sonrasında kendisi ile iletişime geçelim.