- 3 Ocak 2020
- 2,927
- 4,368
[
Sağol kardeşim senin kupona kasayı atsak zengindik
Sağol kardeşim senin kupona kasayı atsak zengindik
Moderatörün son düzenlenenleri:
İlk maç çok zevkliydi ama ikinci oyun secret ezdi geçti.Bu secret i yenecek takım yok gibi birşeySonuç noldu bro?
Team secret of maçını izliyor musun? Nolur sence? Og çok iyi dayaniyo
Nasıl oluyor da bu kadar iyiler bro?İlk maç çok zevkliydi ama ikinci oyun secret ezdi geçti.Bu secret i yenecek takım yok gibi birşey
Kaptanları dota1 den gelen en iyi oyunculardan.Her taktiği deniyorlar her pickleri çok üstün.Adam tam bir taktik ustası.Her pozisyonda olan adamları oyunun en iyi oyuncuları.Herkesi ezip geciyolar.Sadece bu sene kazandıkları para 42 milyonn dolar(en büyük turnuva olmamasına rağmen coronadan dolayı)Nasıl oluyor da bu kadar iyiler bro?
Dendi 2010 efsane yıldızı Ukrayna nin en efsane oyuncusu.Topson çok yetenekli ama mid kulvarda secret ile kapisamiyor.Midone yeni transfer her carry heroyu oynayacak potansiyelde ama secret inanılmaz bir seviye.izlerken orgazm oluyorumAdamlar harbi harlem yıldız takımı gibi süper bi ekipler.
Kendi başlarına yıldız değiller ama takım arak inanilmazlar.
Dendi, topson, midone,,,, bunların isimlerini bile biliyorum ama team secret takım olarak yıldız beee
Açık abim@Aydin2121 senin özel kapali mi hal
Kral hahahahaBize Mac ver desek bakkal mujde arı sıkıstırırken diye link atarsın baskasına gelince 19294 oran bulursun ayıp be elinde ki sabundan utan
Yazmadan dusecek gibi olmuyor musun peki :)@Emana22 kral kafam güzel uçuyorum şuan yazarken düşecek gibi oluyorum![]()
Ozaman pek değil yazarken harfleri arıyorum ondanYazmadan dusecek gibi olmuyor musun peki :)