Bende onu anlamadım ama fena gumdem yapar bu söz :)Napsınlar yenmesinler mi amk adama bak ya
Galatasarayliyim ama ilk mac niye tam kadro çıkmadı bu takım fatih hocanın kredisi çok azaldı tuzlaya yazık olduAdam agır konusmus :)
Gs de maçta kalmadı ya uefaya gitse ajaxtan da bir 6 yeseydi keşke :)Adam agır konusmus :)
Tam kadro niye çıksın tuzla sonuçta bilemedi böyle olacağınıGalatasarayliyim ama ilk mac niye tam kadro çıkmadı bu takım fatih hocanın kredisi çok azaldı tuzlaya yazık oldu
Bu maca da tam kadro cıkmasa olurdu aslında ama yurek yetmedi demek ki FatihGalatasarayliyim ama ilk mac niye tam kadro çıkmadı bu takım fatih hocanın kredisi çok azaldı tuzlaya yazık oldu
Aynen haftaiçi önemli maç vardı yedek çıktım diyen bu değilmiydi ama bunlarda suç yok atıcaksın evinde 5 tane dışarda 5 tane söz hakkı kalmayacakBunlarda yenince iyi bi tarafi kalkio yenilince saldiriya gectiler yenince show yapmasini biliolardi simdimi zorlarini gitmis
Buna da cıkmasaydı sut kupası degil mi bu ne hu telas :)Tam kadro niye çıksın tuzla sonuçta bilemedi böyle olacağını
Dogru valla at evinde 5 tane yolla ne diye isi buralara getirion bunlara prim verionAynen haftaiçi önemli maç vardı yedek çıktım diyen bu değilmiydi ama bunlarda suç yok atıcaksın evinde 5 tane dışarda 5 tane söz hakkı kalmayacak
Böylesi daha zevkli boşver :)Dogru valla at evinde 5 tane yolla ne diye isi buralara getirion bunlara prim verion
Biberon yok ****i emsin bu adam ***lari ne dalga gectiler bizle yok yedek kadro yok fenerli oldun aimdi asil felan az vile oldu ***larina sen koskoca takmla alay edersen boyle kalirsin isteAdam agır konusmus :)
Hop hop hemsehrim dikkat . Elinden cikani gozlerin görüyor mu ?Biberon yok sikimi emsin bu adam o.c lari ne dalga gectiler bizle yok yedek kadro yok fenerli oldun aimdi asil felan az vile oldu o.c larina sen koskoca takmla alay edersen boyle kalirsin iste
Sinirlendim pardon mod beyde gs yi tahrik efiyolağgHop hop hemsehrim dikkat . Elinden cikani gozlerin görüyor mu ?![]()
Bornova kalecisi vardı bizde 4 atarız demisti 10.0 bitmisti macBiberon yok ****i emsin bu adam ***lari ne dalga gectiler bizle yok yedek kadro yok fenerli oldun aimdi asil felan az vile oldu ***larina sen koskoca takmla alay edersen boyle kalirsin iste