Yok tatarım yok para almak İcin söylemedim ama sistemimi sen biliyorsun sen ben utku farklı diyalog sahibi de olduk o yuzden söyledim.300 TL işini görür mü@emana22
Geliyorum sen katilmoyon abiYok tatarım yok para almak İcin söylemedim ama sistemimi sen biliyorsun sen ben utku farklı diyalog sahibi de olduk o yuzden söyledim.
adam 20 tl gönderdi özel orana katılayım diye geri almıyor kral kralBisi olmaz bi ara Tatar 100 cekeyim yeter diyordu :) ama neden se biz 1k cekince abi jeton no atıyorum yazardı para yı buldu Bi gun demedi abi 50 lira gondereyim mi diye? Tatar para cok tatlı sanırım ::)
@umut98 sende yaz jeton bak kalmıyor haberin olsun[/QUOT
Harbiden oyle abi zamaninda 20tlnin kavgasini yapardk :)Bisi olmaz bi ara Tatar 100 cekeyim yeter diyordu :) ama neden se biz 1k cekince abi jeton no atıyorum yazardı para yı buldu Bi gun demedi abi 50 lira gondereyim mi diye? Tatar para cok tatlı sanırım ::)
yazayım kanka kaldıysa ?Katilacaksan maviye
Bol şans umarım 4 gol olur@Felicilianolopez valla bu kaçıncı etkinliğinden sevindiğim oldu saymadım güzel insan karşılıksız yolladı yine misli misli kazancın devam eder umarım