- 13 Kas 2018
- 19,943
- 26,411
Yok kanka onlara vermiyorum da arkadaslara veriyorum hesap yemek falan derken gidiyor para. Dun 450 hesap ödedim bugun 250 :) ayrıca 20 30 dagıtım falan :)Yinemi verdin dun aldigini kardesim varmi dune gore zarar
Yok kanka onlara vermiyorum da arkadaslara veriyorum hesap yemek falan derken gidiyor para. Dun 450 hesap ödedim bugun 250 :) ayrıca 20 30 dagıtım falan :)Yinemi verdin dun aldigini kardesim varmi dune gore zarar
Rusya ilk yarı bitti Bi gol daha atar 1.75 di tırstım ne yalan soylimRusya maçı bankoydu abi alsaydın keşke
Anladim kanka rutin masraflar olusmus siteler almasinda bogaza gitsin para afiyet olsun ;)Yok kanka onlara vermiyorum da arkadaslara veriyorum hesap yemek falan derken gidiyor para. Dun 450 hesap ödedim bugun 250 :) ayrıca 20 30 dagıtım falan :)
İlk yarı clippers girelim istersen varsa bakiyen abi asustan biletde aldımRusya ilk yarı bitti Bi gol daha atar 1.75 di tırstım ne yalan soylim
İcerde kupon var onu bekliyorumİlk yarı clippers girelim istersen varsa bakiyen abi asustan biletde aldım
Tamamdır abi sen benim konuya yazarsınİcerde kupon var onu bekliyorum
Tamam KardesimTamamdır abi sen benim konuya yazarsın
Neresi guzel ;) ben beklemem ;)asıl işkence sınavı kazandıktan sonra başlıyor bol şanslar saü güzel üni beklerim![]()
sen yerlisi miydin ? serdivan mavi durak güzel ya öyle demeNeresi guzel ;) ben beklemem ;)
Yok degilim zaten bizim bolüm kampüste degil ama yagmuru sogugu bitmiyor .sen yerlisi miydin ? serdivan mavi durak güzel ya öyle demegöl manzaralı kampüs
cidden öyle ya havalar bi ısınmadı.Yok degilim zaten bizim bolüm kampüste degil ama yagmuru sogugu bitmiyor .