- 29 Eki 2018
- 11,896
- 11,241
Arkadaşlar,,
İzlemeyenler için şiddetle tavsiye edebileceğim harika bir dizi,,
Prison break den sonra bir sürü dizi izledim lost , Spartaküs ve game of thrones,24 ,niptack ,4400 ....
Sanırım bu dizi la casa de papel ,harika bir dizi ,,
Sıralama yapsam 1. Sıra prison break , 2 . Sıra la casa de papel dir sanırım,,
İçerik,,
Profesör olarak adlandırılan bir suç dehası, tarihin en büyük soygununu yapmayı planlar. Amacı İspanya Kraliyet Darphanesine girmektir. Bunun için de işlerinde uzman olan 8 suçludan oluşan bir ekip kurar. Ekip, 5 aylık bir eğitim sürecinden geçer ve bu sürede her ihtimali hesaba katarak soygunu kusursuz bir hale getirirler. Artık her şey hazırdır. 8 kişi, rehineleri de yanlarına alarak kendilerini İspanya Kraliyet Darphanesine kitler fakat hiç hesaba katmadıkları olaylar gerçekleşir,,
Aslında filmin özünü düşündüğünuzde sıradan bir soygun değil,,,
Siyasi figürler filmin hep içersinde ,dikkatli ve kuvvetli sezgiler den kaçmaz,,
Kullanılan isimler profesör,Tokyo, Berlin,Rio,naurobi,moskov,,,
Bazı şeyleri anlatmıyor mu,,bu ülkelerin yapılarını ,karakteristik özellikleri ni yansıtmıyor mu,,
Sonuç olarak , filmin tam ozutunu söylemiyorum,,
Sizlerden ricam 1.sezonun sadece ve sadece ilk iki bölümünü izlemeniz,, sadece 1 saat zamanını alır,,
Şimdiden iyi seyirler diliyorum,,
Gerçekten teşekkür ediceksiniz,,
Saygılar,,
İzlemeyenler için şiddetle tavsiye edebileceğim harika bir dizi,,
Prison break den sonra bir sürü dizi izledim lost , Spartaküs ve game of thrones,24 ,niptack ,4400 ....
Sanırım bu dizi la casa de papel ,harika bir dizi ,,
Sıralama yapsam 1. Sıra prison break , 2 . Sıra la casa de papel dir sanırım,,
İçerik,,
Profesör olarak adlandırılan bir suç dehası, tarihin en büyük soygununu yapmayı planlar. Amacı İspanya Kraliyet Darphanesine girmektir. Bunun için de işlerinde uzman olan 8 suçludan oluşan bir ekip kurar. Ekip, 5 aylık bir eğitim sürecinden geçer ve bu sürede her ihtimali hesaba katarak soygunu kusursuz bir hale getirirler. Artık her şey hazırdır. 8 kişi, rehineleri de yanlarına alarak kendilerini İspanya Kraliyet Darphanesine kitler fakat hiç hesaba katmadıkları olaylar gerçekleşir,,
Aslında filmin özünü düşündüğünuzde sıradan bir soygun değil,,,
Siyasi figürler filmin hep içersinde ,dikkatli ve kuvvetli sezgiler den kaçmaz,,
Kullanılan isimler profesör,Tokyo, Berlin,Rio,naurobi,moskov,,,
Bazı şeyleri anlatmıyor mu,,bu ülkelerin yapılarını ,karakteristik özellikleri ni yansıtmıyor mu,,
Sonuç olarak , filmin tam ozutunu söylemiyorum,,
Sizlerden ricam 1.sezonun sadece ve sadece ilk iki bölümünü izlemeniz,, sadece 1 saat zamanını alır,,
Şimdiden iyi seyirler diliyorum,,
Gerçekten teşekkür ediceksiniz,,
Saygılar,,