Bize 0 giderAynen öyle ben laptop bakmaya başlıyorum 2. El :ROFLMAO:
2el patlak catlak oliyo
Bize 0 giderAynen öyle ben laptop bakmaya başlıyorum 2. El :ROFLMAO:
Sorma ya :) ama efeste ust gorunyordu alt aldım 1k rahat geldi kar zarar esit gidiyor ya cıkacak ya tam batacam@emana22 abi ters totem yapmışsın bu sefer de düz gelmiş .
Bugun fener göz kirpiyor yapismak lazim :)Sorma ya :) ama efeste ust gorunyordu alt aldım 1k rahat geldi kar zarar esit gidiyor ya cıkacak ya tam batacam
Aynen öyle ilk Mac cok sayı cıktı bak ters olacak sadece izle :)Bugun fener göz kirpiyor yapismak lazim :)
160cik ciksin yeterAynen öyle ilk Mac cok sayı cıktı bak ters olacak sadece izle :)
Üst olucak yine serinin son maçı altAynen öyle ilk Mac cok sayı cıktı bak ters olacak sadece izle :)
Kendine gel sen altcı adamsın ust olacak ne demek :)Üst olucak yine serinin son maçı alt
Yapacam bisiler suan cok yogunun su gun hayırlısı ile bitsin de160cik ciksin yeter![]()
Ben altciyim abi ama fenerde pompacı işteKendine gel sen altcı adamsın ust olacak ne demek :)
Bugun yogunluk vqr dedigin gibi abi ben de firsat bulursam yanaşırım :)Yapacam bisiler suan cok yogunun su gun hayırlısı ile bitsin de
Fenere ilk yarı üst akmayan tokatliyorlarmis:ROFLMAO:Yapacam bisiler suan cok yogunun su gun hayırlısı ile bitsin de