- 13 Kas 2018
- 19,943
- 26,411
Malum son gunler de cok populer o yuzden bu sayfada uyeler hakkında capleri yayınlayalım
@lutonbaskanı @Aydin2121 İcin yapıstır gelsin
Aydın bana kızgın işareti yapıyor :) var 2-3 tane aslındaMalum son gunler de cok populer o yuzden bu sayfada uyeler hakkında capleri yayınlayalım
Sizin maaşınız benim Capslerime yetmez .Malum son gunler de cok populer o yuzden bu sayfada uyeler hakkında capleri yayınlayalım
Ben herzaman popilerim yok yok ne capsı vallah mahkemeye veririm siziMalum son gunler de cok populer o yuzden bu sayfada uyeler hakkında capleri yayınlayalım
Vallah dava açarımAydın bana kızgın işareti yapıyor :) var 2-3 tane aslındabu mesaja 10 beğeni gelirse yayarım ifşalarını
![]()
Abicim burasi yeri değil biz bize yinede yabancı birileri bakarsa hoş olmaz yanlış anlama alinmadim öyle biseyden değil@Aydin2121 Bu gibi teyzeler değil ama bu sefer . Emin ol sende seveceksin
Ekli dosyayı görüntüle 43288
Zokarım senin yabancına muptezel ********Abicim burasi yeri değil biz bize yinede yabancı birileri bakarsa hoş olmaz yanlış anlama alinmadim öyle biseyden değil
Küfür yasak emana ban geliyor yoksa :)Zokarım senin yabancına muptezel ********
Kufur bu yuzden yasak iste benden de ediyor senden görende ediyor o yuzden yasak yoksa mezartası martinez kufur den bamlanmaz ama mezartasından gören yeni 30 postlu uye de ederse o zaman mezarını dikerler o martinizin. Galiba guzel anlattım @BARON NECMİ ye anlatır gibi anlattım anlamışsındırKüfür yasak emana ban geliyor yoksa :)
Rolling yapıp stres atıyoruz yarası olan gocunsunKufur bu yuzden yasak iste benden de ediyor senden görende ediyor o yuzden yasak yoksa mezartası martinez kufur den bamlanmaz ama mezartasından gören yeni 30 postlu uye de ederse o zaman mezarını dikerler o martinizin. Galiba guzel anlattım @BARON NECMİ ye anlatır gibi anlattım anlamışsındır
Sende dik bizi zaten diktiler donsuz bıraktılar beni@Aydin2121 Burası benim mekanım kardeşim :) 1 tane daha yaptım sana şuan![]()
Hahha kahkaha attım :)Aha bak başladı aşkım canım cicim . @emana22 Bu veled gene kalkışa geçti 3. dk sonra bana karı lazım dicekSonrada diyorki ali abi yabancı insanlar var felan. Uçan kuşa saldırırken yabancı yok biz 2 tane shop yapınca abi lütfen
![]()