- 13 Kas 2018
- 19,943
- 26,411
Dur soylim ozelden burdan olmaz ayıp olmasın millet anlamasınBen arkadaşla konuşmuyorum, @emana22 söyle para göndersin
Dur soylim ozelden burdan olmaz ayıp olmasın millet anlamasınBen arkadaşla konuşmuyorum, @emana22 söyle para göndersin
150 mi evde kedimle pıt pıt yiyoruz :rolleyes:Bu kupon en az 150 misli oyle olmazsa Batu 1.30 falan koymaz biz adamımızı tanırız
Adamın parası nasip olmadı daha hep kendi yiyor hep kendi yiyorDur soylim ozelden burdan olmaz ayıp olmasın millet anlamasın
Şair ne demiş biliyor musun?Adamın parası nasip olmadı daha hep kendi yiyor hep kendi yiyor
Para gönderŞair ne demiş biliyor musun?
Kim en çok para gönder diyorsa bilki onda bok gibi para vardır.Para gönder
Seni merkez bankası doyurmaz adam haklıAdamın parası nasip olmadı daha hep kendi yiyor hep kendi yiyor
Var var bok gibi hemdeKim en çok para gönder diyorsa bilki onda bok gibi para vardır.
25 günde 100tl çekelim bırakta, veya 100tl transfer edelim veya karttan harcama yapalım, telefonumuza kontor yükleyelim 100lirada gözün mü varAyın en paralisi oldunuz diyor yalnız :)
25 günde 100tl çekelim bırakta, veya 100tl transfer edelim veya karttan harcama yapalım, telefonumuza kontor yükleyelim 100lirada gözün mü var25 günde
Kuruslardan ne istedin
Paparada 12.20 kuruş vardı çekince 11.20 çekicektim birinden 1 tl aldım kartta 30 kuruş vardı 11.5 tl mavi west aldımKuruslardan ne istedin
@emana22 Şaşırdım mı hayır ? uyku trt de diye girdik olacağı buydu kahpe evlatları 10 dakika 10 sayı atmak nedir abi anlam veremiyorum.
her periyot 25 nereye açılıyor :rolleyes:İkinci yarı açılırlar dur hele