Ben de şimdi talep actim 100tl :)
Normal papara ile gonderdmBeyler anında papara verenler hesabının resmini göndersin o yuzden iptal oluyor hesabı onaylatın
Anında ile normal arasında ne fark var onu anlamadımNormal papara ile gonderdm
İyi iyi gecen hafta 2 k verdim bende bu haftaya iyi girdim kasa toplandı yine bakalım hırs yaptıgımız an bitiyoruzkusura bakma görmedim burayı dede
İşte bende Real'den 200 e 100 aldım çevrimsiz kral , 1000 yapıp çektim son parayla dün iyi geldi @emana22
Hiç sorma kaybetmeye basladınmı hepsi gidiyor . Bende geçen 10 bin felan aldım bu alphanet alt yapılı sitelerde , kapandı alt yapı sonra hırs yaptım geri kaybettim hepsini bereket ödemeleri halletmiştimİyi iyi gecen hafta 2 k verdim bende bu haftaya iyi girdim kasa toplandı yine bakalım hırs yaptıgımız an bitiyoruz
Bu site bu parayı yatırırsa 1 numara olur sektörde :)Herkes çekim vermiş adamlar battı valla bunun acısını çıkarırlar ama böyle bir abudik maça 20 oran felan açarlar![]()
Açtılar yine hemde 40 oranHerkes çekim vermiş adamlar battı valla bunun acısını çıkarırlar ama böyle bir abudik maça 20 oran felan açarlar![]()
Parayı niye yatırmasın 2 hesaptan aynı bahse oynamadıysanız yatırırlar. Bazıları uyanıklık yapıyor 2 hesaptan oynayayım diyor çok gördüm böyle açıkcası. Bu sekil oynamayanları yatırır Matbet her zaman benimki ATM den gelir 3 saat sürer en erkenBu site bu parayı yatırırsa 1 numara olur sektörde :)
Ciddimisin hangi büro ? Benim bildiğim Mavibet var 40 oran 3.5 üst , o maçta 2 gol bile zor çıkar gibime geliyor ama 7 tl salladım ona baska bilmediğimiz varsa söyle basalımAçtılar yine hemde 40 oran![]()
ondan bahsediyorumCiddimisin hangi büro ? Benim bildiğim Mavibet var 40 oran 3.5 üst , o maçta 2 gol bile zor çıkar gibime geliyor ama 7 tl salladım ona baska bilmediğimiz varsa söyle basalım![]()
aynen bi umut attık 7 tl gelirse yemek parası çıkar 10 günlükondan bahsediyorumama south te küme düşmemeye oynucak liverinde mutlak yenmesi gerekiyor sezon sonuna yaklaşıyoruz dikkatini çekerim :)