santrası olmayan golle yattık@umut98 yine cakıstık ben benim olayı yaptım son Mac son per 49 cıkmasın aman :)
Aybi mantık ile kuponlari aliyoruz senle :)santrası olmayan golle yattık
Ekli dosyayı görüntüle 13196
daçka alamzsa aynı yerlerde olucazAybi mantık ile kuponlari aliyoruz senle :)
Ben şu altları bugün ne aldıysam ust oldu 100tl bonus uçtu gitti![]()
3 .per için @mosquitos42daçka alamzsa aynı yerlerde olucaz
Ben ona kombin almistim 155.5 ust bekliyorum son para orda3 .per için @mosquitos42
daçka alsın da 60 ç.ıksın ısterse :)Ben ona kombin almistim 155.5 ust bekliyorum son para orda![]()
Ilk yarıyı komple izledim Dacka sadece ilk çeyreğin başında umut verdi 11.4 one geçmişti sonra bir mola aldılar saglam seri yedi . 2. Yarı da saglam başlarlar insallah :)daçka alsın da 60 ç.ıksın ısterse :)
bunlar harbıden çöp ya gıttıIlk yarıyı komple izledim Dacka sadece ilk çeyreğin başında umut verdi 11.4 one geçmişti sonra bir mola aldılar saglam seri yedi . 2. Yarı da saglam başlarlar insallah :)
2 kere aynı şeyi yaptilar salaklar 4.5 sayi önde olması lazımdı çeyrekte@mosquitos42 izledin dimi son atak daçkadaydı gıttı son 10 sanıye malca pas attı one gececekken verdı perı bunlar serefsız şikeci hainler ya
bidaha bvunlara bahıs alırsam 2 olsun2 kere aynı şeyi yaptilar salaklar 4.5 sayi önde olması lazımdı çeyrekte