Yanlış oynadığın gelir düzeltmeAdamlar iptal yok diyorlar sinirden delireceğim 2 kere kontrol etmelisiniz diyor bir de handikapları ters koymuşlar new york a vereceğiz diye gittik phoneixe verdik 68 tl den olacağız
Gerçekten geldi de sacremento çok rezil oynadı 14.5 handikap bile kurtarmadı 28 fark yemek nedirYanlış oynadığın gelir düzeltme![]()
Ne zaman yanlış oynasam düzeltmen çünkü hep gelirGerçekten geldi de sacremento çok rezil oynadı 14.5 handikap bile kurtarmadı 28 fark yemek nedir
New york o gün tamamen şans veya şikeyle aldi . New york takimi ölü takim bu sene . Takimin skorercisi porzingis yok çünküNEWYORKUNDA BU KADAR FARK YEMESİ ENTERESSAN
bu değilmiydi 20 sayılardan charlotte deplasmanında maç çeviren takım?
yenildiği takımdan dolayı enteresan.New york o gün tamamen şans veya şikeyle aldi . New york takimi ölü takim bu sene . Takimin skorercisi porzingis yok çünkü
atlanta new york chicago bu sene bunlarda iş yok saglam sayi atan adami yok .
Yenildigi takim da booker geri döndü sakatligi gecti ve seriye bagladilar . Suan booker oldugu icin yani skorercisi oldugu icin new yorku ezmeleri cok normal .yenildiği takımdan dolayı enteresan.
aynı ...okun mavisi :)
NBA oynamıyorum son 1 aydır hem uykumu alabiliyorum hemde psikolojimi düzgün tutuyorum.hafta sonları aradaYenildigi takim da booker geri döndü sakatligi gecti ve seriye bagladilar . Suan booker oldugu icin yani skorercisi oldugu icin new yorku ezmeleri cok normal .
Sana bide sunu diyim .
Flashscore veya canliskor apk sini indir kadroda kimin olup olmadigi cikiyor .
Her takimin bi skorercisi var dikkat et yoksa yeniliyor varlarsa her zaman yeniyolar :)
Aynen nba nin o ozelligi var . İlk ceyrek takim 23 sayi fark atiyor ilk yari handi geldi diyosun kapiyosun diger maclara bakiyosun . Aradan 20 dakka sonra bi bakim ne olmus mac dion . 2 inci ceyrek yenilen takim farki 3 sayiya kadar indirmis handide kalmis . Gelde kafayi yeme . 1 den 2 2 den 1 bitme olaylari cok yuksek . Bu iddaa handi ve baremleri yapanlar nasil ayarlio anlamis degilim . Cogu zamanda hep 1 -2 sayi ya alti ya ustu bitiyoNBA oynamıyorum son 1 aydır hem uykumu alabiliyorum hemde psikolojimi düzgün tutuyorum.hafta sonları arada
son dönemdeki maç skorlarını takip ediyorum sadece anlamsız ilkyarılar çeyrekler maç sonuçları gırla