dedim sana new diye oh begoooooooool
Yayin gec geliyo :)won amk
ben yaaprdim o cilginligi olsun gene guzel kaldirdin hayirli olsumdüşünsene 2.250 yi basmıssın cıldırırsın@efray4848
iyi attık ya yine 500 lirada iyi para bastık :d kar yok zararda yok oh be iyi döndüm 1000 tlden .dedim sana new diye oh be
Valla azda olsa toparlandım bu dünyada morel düzelmiyor ki o bitiyor başka bişey çıkıyor mecburi ayakta kalıyoruz sen nasılsın gözükmüyordun kac gündurNasil oldun durumlar duzeldi mi.moral yerinde mi?
aynen öyle 4 k olrudu ödemelere atardım direk rahatlardık neyse şükür oh beben yaaprdim o cilginligi olsun gene guzel kaldirdin hayirli olsum
tadimlikta porto tur atlara girilir mi?aynen öyle 4 k olrudu ödemelere atardım direk rahatlardık neyse şükür oh be![]()
bosver onu bunu atıyorum jetonu bi 100 lira alırım köseşindeniyi attık ya yine 500 lirada iyi para bastık :d kar yok zararda yok oh be iyi döndüm 1000 tlden .
Maçı bitirip geliyorumaynen öyle 4 k olrudu ödemelere atardım direk rahatlardık neyse şükür oh be![]()
porto maci tek mac mi cift miaynen öyle 4 k olrudu ödemelere atardım direk rahatlardık neyse şükür oh be![]()
Sağol güzelimBol şanslar yakışıklı :)
2porto maci tek mac mi cift mi
hayda cekılıste bana cıkmaz bu meletKonuda totemi olanlar
@efray4848
@Heykanbaba
@UPPERCUT
@neciptatli
4 kişi toplamda. ödülü 2 ye bölelim 2 kişi ödül alsın.. çekiyorum maç bitiminin ardından
o zaman bosver