Kral yanıltmak istmedim çünkü dün öğlen kombin yaptım yine Zenit içime hiç sinmemisti 0 0 bitti ondan yattı kupon yine aynısı olmasın istedimTebrikler @scarpion kievi eklemedigime pisman oldum 2 li aldim emegine saglik
Benimde son kasaydi gelmese bitiktim garantiye kaciyim dedim ondan yazmadim genoa cok bekletti scarinda sansini bozduk dedim sonra iyi cakti eleman :)Kral yanıltmak istmedim çünkü dün öğlen kombin yaptım yine Zenit içime hiç sinmemisti 0 0 bitti ondan yattı kupon yine aynısı olmasın istedim
Maç çok hızlıydı ya belliydi geleceği gölün bide genoa full hucumcu aldı son 15 dk kalaBenimde son kasaydi gelmese bitiktim garantiye kaciyim dedim ondan yazmadim genoa cok bekletti scarinda sansini bozduk dedim sonra iyi cakti eleman :)
tebrık ederım akrebım kıev sıkıntı dedın dıye cıkarmıstım 2 mac eklemıstım yanına gune wonla basladıkEkli dosyayı görüntüle 97694
Genoa ve Bochum güveniyorum fakat Kiev biraz sıkıntı yaratabilir. Değerlendirmek isteyen 2'li olarakta deneyebilir.
Herkese bol şanslar...
zenıtın allah belasını versın dun 2 kuponu yaktı bende mılyar dolarları kacırdımKral yanıltmak istmedim çünkü dün öğlen kombin yaptım yine Zenit içime hiç sinmemisti 0 0 bitti ondan yattı kupon yine aynısı olmasın istedim
Kupon geldiyse süper abi umarım dünü telafi etmiştir fazlasıylatebrık ederım akrebım kıev sıkıntı dedın dıye cıkarmıstım 2 mac eklemıstım yanına gune wonla basladık
Dün yatan 2 tane kupon var biri Zenit diğeri lechia 1 golden 13 k gitti totelde :(zenıtın allah belasını versın dun 2 kuponu yaktı bende mılyar dolarları kacırdım![]()
zararım yoktu baska yerden cıkarmıstım ama dun senın dıger kuponları hep kacırdım kasada para da vardı kesın oynardım bılıyosun az cok benı ama senın adına sevındım guzel kazanc olduKupon geldiyse süper abi umarım dünü telafi etmiştir fazlasıyla
?Ekli dosyayı görüntüle 97694
Genoa ve Bochum güveniyorum fakat Kiev biraz sıkıntı yaratabilir. Değerlendirmek isteyen 2'li olarakta deneyebilir.
Herkese bol şanslar...
Estagfirullah şans var biraz kral dünkü maçları bir görsen 75 ten sonra 2 gol oldu son saniye gol geldi falanTebrikler siz bu işi biliyorsunuz
Nasıl gidiyor kuponEkli dosyayı görüntüle 97694
Herkese bol şanslar...