Arkadaşlar oldubil 100 tl hazır limit var acil ihtiyacım var bunu nasil mefrtrye yada kriptolu çeviririz
20 30 aşağısı da olur
20 30 aşağısı da olur
Link var mı inceleyeyim biArkadaşlar oldubil 100 tl hazır limit var acil ihtiyacım var bunu nasil mefrtrye yada kriptolu çeviririz
20 30 aşağısı da olur
Kanka sadece fatura ödüyorsunLink var mı inceleyeyim bi
Aynen öyle dostum en ucuz fatura 150 200 olmuş millet de haklı100 e faturam olsa satın alırdım bakiyeni ama bu devirde 100 e fatura kalmadı
Sıkıntılli migros da 500 lira veriyorKanka sadece fatura ödüyorsun
Oldubil! | Anasayfa
OlduBil, MasterCard lisanslı ön ödemeli kart ve mobil uygulamadır. Alışveriş ödemeleri dahil birçok finansal işlemi oturduğun yerden ve bankaya ihtiyaç duymadan tek bir platformdan yapmanı sağlar.oldubil.com.tr
Onu da gördüm onu daha yeni yaptım da bakalım ne zaman onay alavakSıkıntılli migros da 500 lira veriyor
Benim 1k 1 yıldır ödeyip kullanıyorumSıkıntılli migros da 500 lira veriyor
İyiymiş ha niye bir k seninBenim 1k 1 yıldır ödeyip kullanıyorum
Devamöı kullanıyorumİyiymiş ha niye bir k senin
Neyi vardı kiOldubil aktif arkadaslar
Hazır limit var 100 liraya kadar fatura yatırımı var oluyor Nakit karşılığında yaparım 100 e 70 60 gibiNeyi vardı ki
Vayy iyi iş haHazır limit var 100 liraya kadar fatura yatırımı var oluyor Nakit karşılığında yaparım 100 e 70 60 gibi
100 tlye faturamı kaldı kankamHazır limit var 100 liraya kadar fatura yatırımı var oluyor Nakit karşılığında yaparım 100 e 70 60 gibi
Sen de haklısın kanka100 tlye faturamı kaldı kankam
Ne lazımAktif arkadaşlar acil ihtiyacım var
50 kankaNe lazım