Aynen beyler Saglık olsun olmadı ama rovansını yapalım mutlakaSaglik olsun @emana22 ve @Felicilianolopez .
planladigimizi yapabilseydik kazancli cikacagimizdan emindim . Ama sorunlar cikinca boyle oldu . Birsahaki sefere daha saglam bir sekilde yapariz![]()
Kupon yattı abi :)Bol sans
Eger joga odemeyi yaparsa yaparik bidaha bi rollingden daha kazanc olmadanonce :)Aynen beyler Saglık olsun olmadı ama rovansını yapalım mutlaka
@emana22 şimdi Jasmin ödülü dağıttı mı noldu bileyim yok ama merak ettim@emana22 @mosquitos42 giremedim dikiniz sağolsun
Daha cekilmedi ama heves kalmadı zaten buro sagolsun oduller yarıdan fazla dustu heveste kırıldı bakalım umudum yok pek@emana22 şimdi Jasmin ödülü dağıttı mı noldu bileyim yok ama merak ettim![]()
Daha cekilmedi ama heves kalmadı zaten buro sagolsun oduller yarıdan fazla dustu heveste kırıldı bakalım umudum yok pek
Aynen oyle site ibneligini yapip cekildi. Bi 100 200 cikar diye umuyordum o da zor artik benim icinDaha cekilmedi ama heves kalmadı zaten buro sagolsun oduller yarıdan fazla dustu heveste kırıldı bakalım umudum yok pek