Heryere sızmış
Bakıyorum benımde elktrıkler gıttı bı anda neler olmus cözmedimSonradan katılmak istedi Allahtan paparamı vermedim @umut98 lig yöneticisi sensin çıkarma gibi bi olay var mı inceler misin sana zahmet
malesef öyle bi şansımız yokmuş kendisinin 72 saat aktif olmaması lazım oyundaSonradan katılmak istedi Allahtan paparamı vermedim @umut98 lig yöneticisi sensin çıkarma gibi bi olay var mı inceler misin sana zahmet
tamamdır dediğim gibi arkadaş ödül havuzundan 1tl alamıyacak umarım kupa maçında elenir yoksa o kadar emek boşa gidicekmalesef öyle bi şansımız yokmuş kendisinin 72 saat aktif olmaması lazım oyunda
Kazandığı takdirde hiçbir şekilde ödül gönderimi olmayacak kendısınden para alımı veya gönderımı yapmayın bılgılerınız adına bu arada konu açılmışken kaldımı vermeyen suan havuzda kaç para var ona göre belırleyelım ödülleritamamdır dediğim gibi arkadaş ödül havuzundan 1tl alamıyacak umarım kupa maçında elenir yoksa o kadar emek boşa gidicek
Ula göndereli 2 gün oldu. N'aptın zimmetine mi geçirdin nettin. :LOL:
Bekle kardeşim beLki ödemesini gerçekleştirirBeyler @ibo8989 dolandırıcı çıktı ligde Türkiyeyi yönetiyor arkadaş ödeme yapmadı 1. olsa bile ödülden 1tl alamıyacak haberiniz olsun onun vermesi gereken miktarı ben karşılıcam sorun yok
Herkes 1 lira fazla versin sen karşılamaBeyler @ibo8989 dolandırıcı çıktı ligde Türkiyeyi yönetiyor arkadaş ödeme yapmadı 1. olsa bile ödülden 1tl alamıyacak haberiniz olsun onun vermesi gereken miktarı ben karşılıcam sorun yok
la enparaya girmiyom krediler var yeni gördümUla göndereli 2 gün oldu. N'aptın zimmetine mi geçirdin nettin. :LOL:
sıkıntı değil kardeşimHerkes 1 lira fazla versin sen karşılama
hesap bilgisi çalıyor bu arkadaş 1000tl atsada vermem paparamıBekle kardeşim beLki ödemesini gerçekleştirir
hayırlısı gülüm bekliyorumBeyler arjantin kim birkaç saat sonra özel bir isim var arjantin ile :)
ligi açtıktan sonra sadece bana 20 jeton felan kalmıstı ondan berı bı taktıgım var onu yapıyorum coın almıyorum asla bu arada hepınız report dın ıboyu antrenmanlarda bazen sans yanında gıdınce bı yuzde yuz daha gıdıyor yoksa oyunu ben hıc anlamıyorum :)@umut98 coin mi alıyosun kardeşim sen ya :) nasıl güçlendirdin o kadar antremanları hızlı mı bitiriyon yoksa