- 13 Şub 2019
- 2,904
- 998
Ben ispanya ile yaptım yendim ispanya benle yaptı yene yendim bdksmfjdlakdlfjkd kim la o
Farklı taktikler deniyordum dostluk maçı yaptım yendim kim bu diyordum :) 2 maçta da yenmiş güya
Ben ispanya ile yaptım yendim ispanya benle yaptı yene yendim bdksmfjdlakdlfjkd kim la o
Başkanım 4-2-4le oyna henrik larsson zlatan ljungberg savunmada mellberg ortada linderoth ver küsküyü. Gerekirse hakemlere 3 5 atariz biseyler. :ROFLMAO:Birisi benimle bir dostluk maçı yapsın beyler yarıyormu bir taktik yaptım göreyim![]()
takımına baktım muabrek 92 den assagı adam yok benım en yuksek 95 senın 96 felan bu nasıl fransa :)
beni yenen tek sensin fransa brezilyayi yendim sana yenildimBirisi benimle bir dostluk maçı yapsın beyler yarıyormu bir taktik yaptım göreyim![]()
İbrahimoviçi kadroya koyamıyorumtakımına baktım muabrek 92 den assagı adam yok benım en yuksek 95 senın 96 felan bu nasıl fransa :)
gruba giriş için izin gerekiyormuş istek yolladım admin alırmısın oyundakı adım dennis88_1Takımlar Ve Menajerleri
@maxaljin Afrika All Star
@deniz88 Arjantin
@fyuksek belçika
@buraksk brezilya
@mrefe9 czecho
@tiyes2242 İngiltere
@umut98 fransa
@barish almanya
@neciptatli italya
@Mehmet55 hollanda
@gs1905bb portekiz
@sait212 iskandinavya
@Emre4545 sovyet unıon
@tryndamere ispanya
@lutonbaskanı isveç
@iboo898913 türkiye
tektar yapsın sımdı kadronun dızılışı yapmamısım ben sımdı takır takır koydum lıgdekı herkese :)Adam daha iboyu almamış @umut98 iboyu da alsa 5lik olcak mısın kardeşim :ROFLMAO:
yapamıyorum denedım@umut98 2 maç yaptım ikisindede aynı tarife 3-0yapsana bi benle
gençleri deniyorum yanlış anlaşılmasın@tiyes2242 zorlama yenemezsin :)