- 2 Ara 2018
- 35,067
- 18,933
Cesur sen mi yaptın çekilişi?
Aynen abi ben yaptimCesur sen mi yaptın çekilişi?
Emeğine sağlık kardeşim,,ödüller yarın gün içinde hesaplarda olucak,,
Rica ederim kardesim sansin daim olsun :)Emeğine sağlık kardeşim,,ödüller yarın gün içinde hesaplarda olucak,,
Çekiliş listesine asosyal yazmışsın. Lütfen dostum, asosyal'le, assosyal arasında 180 derece var. Gözdden kaçırmayınız lütfen.:)Aynen abi ben yaptim
Korku filmimi abiArkadaşlar,,şimdi izlemeyenler,şeytanın avukatini izlesin,,ben tekrar izlicem,,
Bu arada mesaj kutusuna şimdi bakmayacağım yarın kontrol ederim,yorulduk ta:)
Herkese iyi geceler,sağlıklı yarınlar,,
Usta senin de böyle diyeceğini valla ben tahmin etmiştim:)Çekiliş listesine asosyal yazmışsın. Lütfen dostum, asosyal'le, assosyal arasında 180 derece var. Gözdden kaçırmayınız lütfen.:)
Bana da çıkmış olduğunu şimdi gördüm teşekkür ederim. Gogo'ya da sana da.Çekiliş listesine asosyal yazmışsın. Lütfen dostum, asosyal'le, assosyal arasında 180 derece var. Gözdden kaçırmayınız lütfen.:)
abi kisa kisa yazdim diger arkadaslarida milleti bekletmiyim diye senden tek harf kesmisim bak degerini bil ;) ama bir dahakine dikkat ederim :)Çekiliş listesine asosyal yazmışsın. Lütfen dostum, asosyal'le, assosyal arasında 180 derece var. Gözdden kaçırmayınız lütfen.:)
Asosyal abi uzun seviyor öyle kısa kısa yazmaabi kisa kisa yazdim diger arkadaslarida milleti bekletmiyim diye senden tek harf kesmisim bak degerini bil ;) ama bir dahakine dikkat ederim :)
Yok kardeşim avukat ile ilgili,bununla ilgili konu acmistim,bu akşamKo
Korku filmimi abi
Hâlâ "asosyal" diyorsun ya pes Lopez.Asosyal abi uzun seviyor öyle kısa kısa yazma![]()
en cok harf senden kestim bak sana cikti sen bile farkinda degildin o derece kesmisimAsosyal abi uzun seviyor öyle kısa kısa yazma![]()
Mis gibi nikcim vardı ne vardı banlsmasaydin bavoen cok harf senden kestim bak sana cikti sen bile farkinda degildin o derece kesmisim![]()
Aynen bunun telafuzzu zor :)Mis gibi nikcim vardı ne vardı banlsmasaydin bavo
Eskişehir'li misin Lopez?tatarov046mis gibiydi