Kizgin surat attim bunlar dayaktan anlar sert sert wonluyalim ;)Ekli dosyayı görüntüle 26665
Bu geceyi won atlatirsak gündüz çok iyi şeyler olabilir :) full 18k veriyor. 6 ve üzeri tutarsa takip edenler arasından 5 kisiye şans parasi verelim.
Valla bizde ona uğraşıyoruz bakalim bu sefer yüksek hissediyorum :)Bol şans şu 8/8 i yapalım artık
Şu kupona trabzon maçına ms1 ve üst veya 3.5 üst de yakışırmış amaValla bizde ona uğraşıyoruz bakalim bu sefer yüksek hissediyorum :)
Haha ajaxtan yatarsa ondan alcam parasını zaten@fyuksek diss at hemen![]()
Sans parana kurban 8/8 yapta amaannn ;)Ekli dosyayı görüntüle 26665
Bu geceyi won atlatirsak gündüz çok iyi şeyler olabilir :) full 18k veriyor. 6 ve üzeri tutarsa takip edenler arasından 5 kisiye şans parasi verelim.
Var zatenŞu kupona trabzon maçına ms1 ve üst veya 3.5 üst de yakışırmış ama
Ben yatıyorum dallas sendeKizgin surat attim bunlar dayaktan anlar sert sert wonluyalim ;)
ben de kuponlarına bakarken dedim ki bi maçını ekleyeyim 3lü kombinesinden 2 maçı es geçtim leverkusene oynadım yattıHaha ajaxtan yatarsa ondan alcam parasını zatenhiç içime sinmedi o maç sagolsun aklimiza soktu bakalim :)
dayı jetonun var mı paparaya giremiyorum yarın atayım sanaHataya çıkan o orani hiç anlamadım bana göre günün kalesi. Giresun geçen sene karabugu bile yenemiyordu bu sene düşerler hatayin kadro mukkemmel.
Ben o mac basliyana kadar iki sefer yatar kalkarim :) gececi genc tayfa var onlar halleder biz sabah gorevi devraliriz ;)Ben yatıyorum dallas sende![]()
Yok dostumdayı jetonun var mı paparaya giremiyorum yarın atayım sana
Tanıdık göz doktoru var mı hocam durumum ciddi sanırımVar zaten![]()
3.5 üst eklemiş dayıTanıdık göz doktoru var mı hocam durumum ciddi sanırım![]()