2021 de 3. Sezon knk 2. Sezondur senin dediğin çekilmemiş bile daha3 sezon işte yaaa sonda kendisi gibi birini buluyoooo netflix de düştü belki internete düşmemiştirr hatta kadın hamile kalıyoooo kardeşi ölüyoo kadının
2021 de 3. Sezon knk 2. Sezondur senin dediğin çekilmemiş bile daha3 sezon işte yaaa sonda kendisi gibi birini buluyoooo netflix de düştü belki internete düşmemiştirr hatta kadın hamile kalıyoooo kardeşi ölüyoo kadının
hadi yaaaHesabım yok ya
ay olabilir belkiii dur bakıcam2021 de 3. Sezon knk 2. Sezondur senin dediğin çekilmemiş bile daha
masterchef izliyorum bende napayım sana ıyı seyretmeler ^^hadi yaaa
O zaman sana 2020 nin en iyi dizilerinden olan ‘scarlet and the duke’ öneriyorum hemen başla bitir 1 sezonluk dizi ama çook iyi bee dizibox da bulabilirsinYeni bi dizi heralde tavsiye ediyorum arkadaşlar. Farkındalığın,farkındalık olmadığını ayrımcılığın ne kadar kötü olduğunu anlatan bi dizi . Biraz Kliseyi felan hor gösteriyolar ama olsun haklı yanları var geçmişten yanaaa . Gerçi bilim kurgu bu ama olsun. Arthur efsanesinin geçmişini anlatan biri dizi . biraz degiştirmişler bilmiyorum ama bana çok dokundu ya valla