Abi sensiz olmaz ki ;)Sırf artık az bilete diye girmiyorum artık Aga yeter ya param ile rezil oluyorum :)
Abi sensiz olmaz ki ;)Sırf artık az bilete diye girmiyorum artık Aga yeter ya param ile rezil oluyorum :)
Bu gece cekilmeyebilir daha ses seda yokŞans ya tamamen bakalım kime çıkacak bu gece
Colonel de devrede ;)Bu gece cekilmeyebilir daha ses seda yok![]()
Olur olur bu boyle olsun yeni etkinlige bomba gibi gelecegim :)Abi sensiz olmaz ki ;)
7 biletle 500 beklesem olur mu ;)Olur olur bu boyle olsun yeni etkinlige bomba gibi gelecegim :)
Ben de 3 biletle 100 bekliyorum7 biletle 500 beklesem olur mu ;)
Yamuk bozuk olmadıgı zaman umit var demektir :)7 biletle 500 beklesem olur mu ;)
Yamuk'un mesai yoğum sanırım. Uzundur ses seda yok. Umarım kasayo katlıyordur:)Yamuk bozuk olmadıgı zaman umit var demektir :)
Noel baba yılbasından yılbasına gelirse yamuk da cekilisten cekilise gelirYamuk'un mesai yoğum sanırım. Uzundur ses seda yok. Umarım kasayo katlıyordur:)
O vakit tüm bardakşar dolsun:)Noel baba yılbasından yılbasına gelirse yamuk da cekilisten cekilise gelir
Kulağının üstüne yatmış dedenDedem nerdesin dedem yayin bekliyoruz sabahtan beri :)
Uykusu da agir simdi dedemin kalkmaz kiKulağının üstüne yatmış deden![]()
Uykusu da agir simdi dedemin kalkmaz kikulagina uflemek lazim .s
:LOL:Uykusu da agir simdi dedemin kalkmaz kikulagina uflemek lazim .s