Aradıgım yorum bu konu kilitlensin bunun ustune yorum olmaz :)Bizde gs liyiz 2. Penalti penalti fln degil. Ayak kirilma pozisyonunda sari bile verilmez ayak kırıldığı için kimse itiraz etmiyor normal sartlarda verilmez.
Tarafsiz bakmayi bilmek lazim ;)Aradıgım yorum bu konu kilitlensin bunun ustune yorum olmaz :)
Usta helal sana tarafsız bakmak kolay iş değilTarafsiz bakmayi bilmek lazim ;)
Eğer o ikinci penaltı penaltiysa bizim ligde yılda 100000 penaltı felan olurUsta helal sana tarafsız bakmak kolay iş değil
Aynen bende onu dedim zaten o penaltıysa her hafta en az 20 tsne penaltı olur futbol temas oyunudur zaten adam sırf penaltı almak İcin kendini bıraktı direk dusmediEğer o ikinci penaltı penaltiysa bizim ligde yılda 100000 penaltı felan olur
Tayyip'in takımı olmasından iyidir ben zaten ya GS yada bjk olsun kafadindaydimNeyse olan oldu ölen öldü abiler kardesler :)
Sampiyon Galatasaray <3
Ben imamogluna 20 oran bekliyorum verirlerse donumu dahi basicanO degil de bu mavibet freebeti vermiyor ne is bunlar![]()
Yildirima acarlar yemez bu seferBen imamogluna 20 oran bekliyorum verirlerse donumu dahi basican
Özel oranlar açıldığından beri Freebet vermiyorlar :)O degil de bu mavibet freebeti vermiyor ne is bunlar![]()
%50 kayip freebeti bu ya , seve seve vermeleri lazimÖzel oranlar açıldığından beri Freebet vermiyorlar :)
Pardon :)%50 kayip freebeti bu ya , seve seve vermeleri lazim![]()