birader 90+5 de gol oldu farkındasın değilmiBozdun yazsan da burada stres yaşamasak ona göre takılsak olmaz mı abi.
Ne olursa olsun, arada 7-8 dk burada gol oldu olacak elli tane mesaj girdik abi. Yazsan kıyıya çekilir diğer maçlara odaklanırız.birader 90+5 de gol oldu farkındasın değilmi
Sağlık olsun219 tl ye bozuldu88 dak da
tamam kardeş bizde dedenin rollinginden gelmeni bekledik ama söylemedik sana farkındasın değilmiNe olursa olsun, arada 7-8 dk burada gol oldu olacak elli tane mesaj girdik abi. Yazsan kıyıya çekilir diğer maçlara odaklanırız.
Onunla ne alakası var abi. İki konuyu da takip ediyorum. Gelen giden sorun değil, o kadar boşa sevindik ona üzüldüm.tamam kardeş bizde dedenin rollinginden gelmeni bekledik ama söylemedik sana farkındasın değilmi
kardeşim dak 88 de zor bozdurdum mk koduklarım 90+5 imi bekledi gol atmak için kaybetseydik canımız sağolsun demektense 1 şansımız daha oldu işte kötümüOnunla ne alakası var abi. İki konuyu da takip ediyorum. Gelen giden sorun değil, o kadar boşa sevindik ona üzüldüm.
Sonuçta bu rollingi yapmasınız kimse size niye yapmıyorsunuz demeyecek abi can sağlığı olsun. Arkadaş kendini kötü ifade etti. Yoksa problem yok. Canının sağolsun gerginliğe gerek yok.kardeşim dak 88 de zor bozdurdum mk koduklarım 90+5 imi bekledi gol atmak için kaybetseydik canımız sağolsun demektense 1 şansımız daha oldu işte kötümü
Haklısın abi bir şey demiyorum. Canın sağ olsun, heyecan yaşıyoruz şurada gelecek para kaç lira sanki. Sadece o kadar maça odaklandık ettik sen öyle yazınca kendimi salak gibi hissettim. Hepsi bu. Yoksa gelen giden için seninle ters düşecek değilim canın sağ olsun.kardeşim dak 88 de zor bozdurdum mk koduklarım 90+5 imi bekledi gol atmak için kaybetseydik canımız sağolsun demektense 1 şansımız daha oldu işte kötümü
arkadaşlar kimseye lafımız yok buradaSonuçta bu rollingi yapmasınız kimse size niye yapmıyorsunuz demeyecek abi can sağlığı olsun. Arkadaş kendini kötü ifade etti. Yoksa problem yok. Canının sağolsun gerginliğe gerek yok.