Bende burasaliyim bursasporu hiç sevmem :)Ankaralıyım ama Ankaragücü'nü hiç sevmem . Eryaman stadı 15 dk eve . Maçlarda zevkli geçiyor . Gitsem mi ki bilmiyorum :)
:)ben taraftarlarını çok sempatik buluyorum. galatasaraylı olmasaydım ankaragüçlü olabilirdim:) sizin süperligde 2 takımınız var minimum her sezon bizim siverekspor 3. amatör ligde 16ncı modum el insan sevilmezmi ankaragücü
Sayın admin,,Ankara diyince ,,anılar canlandı,7 sene falan kaldım,bir çok yerinde en son Eryaman 1.etap da kaldım,,Hani Göksu parkına yakın olan,,Ankaralıyım ama Ankaragücü'nü hiç sevmem . Eryaman stadı 15 dk eve . Maçlarda zevkli geçiyor . Gitsem mi ki bilmiyorum :)
Sene 2010 olması lazım . Ankaragücü küme düştü . Biz de şampiyon olduk . İşten eve gidicem saat 22:30 civarı . Üzerimizde galatasaray formaları eğlene eğlene geliyoruz 20 kişi civarı . Sıhhıye köprüsünün üzerindeyiz . Arkadan 4-5 ankaragüçlü geldi . Bize saldırmaya kalktı ama 20 kişiydik haşladık orda onları . Daha fazla olay olmasın diye adliyenin önünde formaları çıkarttı polis bize duraklara dağıldık eve geçicez saat 23:45 filan oldu sonra bizim gruptan ayrı bir gs formalı gençten bir çocuk geldi , durakta bekliyor o da . Bi parti daha ankaragüçlü geldi gsli arıyolar dövmek için . Çocuğu ellerinden alamadık tek kişiye 20 kişi parçaladılar çocuğu . Herneyse çocuğu bindirdik otobüsüne gitti . O çocuğu dövenlerden 2 si bizim durakta beklemeye başladı .Bizde aynı istikamete gidicek 7 kişiyizSayın admin,,Ankara diyince ,,anılar canlandı,7 sene falan kaldım,bir çok yerinde en son Eryaman 1.etap da kaldım,,Hani Göksu parkına yakın olan,,
Ankaragucune gelince,,ben Trabzonluyum,,Trabzonsporluyum,,2002-2009 yılları arasında bulundum Ankara da,,Yazılı Trabzonspor lular, Bordomavi net,,gibi gruplar bizimdi,çok çok aktiftik,,Beşevler metrosu toplanma yerimizdi, Gazili Trabzonlular olarak ,,ordan yürüyerek Tandoğan meydanına geçer Bordomavinet grubu ile birleşir,,köprünün altından ,stada giderdik,,Ankaragücü taraftarlarini severdik,,onlarda bizi severdi,,bazen Ankaragucluler formasıyla aramızda maç izlerler di ,gençler maçı veya Ankaraspor maçlarında,,
Demem o ki bu konu ile anılar canlandı,,bir kaç kelam etmek istedim,,
Eyvallah adminim,,kötü olaylar mis:(Sene 2010 olması lazım . Ankaragücü küme düştü . Biz de şampiyon olduk . İşten eve gidicem saat 22:30 civarı . Üzerimizde galatasaray formaları eğlene eğlene geliyoruz 20 kişi civarı . Sıhhıye köprüsünün üzerindeyiz . Arkadan 4-5 ankaragüçlü geldi . Bize saldırmaya kalktı ama 20 kişiydik haşladık orda onları . Daha fazla olay olmasın diye adliyenin önünde formaları çıkarttı polis bize duraklara dağıldık eve geçicez saat 23:45 filan oldu sonra bizim gruptan ayrı bir gs formalı gençten bir çocuk geldi , durakta bekliyor o da . Bi parti daha ankaragüçlü geldi gsli arıyolar dövmek için . Çocuğu ellerinden alamadık tek kişiye 20 kişi parçaladılar çocuğu . Herneyse çocuğu bindirdik otobüsüne gitti . O çocuğu dövenlerden 2 si bizim durakta beklemeye başladı .Bizde aynı istikamete gidicek 7 kişiyizOtobüse bindik onlarda bindi . Otobüs boş . O iki çocuğu biz de haşladık yine hakettiler çünkü . Ankaragücü taraftarı benim gördüğüm hep pisliğini gördüğüm içinde olabilir bu çok yabaniler
o gün bugün sevmedim , sevemedim . Sen yazınca iki kelam da ben etmek istedim .
İyi forumlar
Gurbete çıkana kadar bende sevmezdim. Ne takımı severdim taraftardan ötürü, ne oyun havası dinlerdim. Neşet aşkı bile bana gurbette hasıl oldu. Değer bilmekle alakalı sanırım. Hani hep derler ya elindekinin kıymetini bil diye. Öyşe birşey:(Ankaralıyım ama Ankaragücü'nü hiç sevmem . Eryaman stadı 15 dk eve . Maçlarda zevkli geçiyor . Gitsem mi ki bilmiyorum :)
@razor12 ya o otobüste başladığınız adam ben olsam ulu orta yazma böyle şeyleri formu basmasinlar :)Sene 2010 olması lazım . Ankaragücü küme düştü . Biz de şampiyon olduk . İşten eve gidicem saat 22:30 civarı . Üzerimizde galatasaray formaları eğlene eğlene geliyoruz 20 kişi civarı . Sıhhıye köprüsünün üzerindeyiz . Arkadan 4-5 ankaragüçlü geldi . Bize saldırmaya kalktı ama 20 kişiydik haşladık orda onları . Daha fazla olay olmasın diye adliyenin önünde formaları çıkarttı polis bize duraklara dağıldık eve geçicez saat 23:45 filan oldu sonra bizim gruptan ayrı bir gs formalı gençten bir çocuk geldi , durakta bekliyor o da . Bi parti daha ankaragüçlü geldi gsli arıyolar dövmek için . Çocuğu ellerinden alamadık tek kişiye 20 kişi parçaladılar çocuğu . Herneyse çocuğu bindirdik otobüsüne gitti . O çocuğu dövenlerden 2 si bizim durakta beklemeye başladı .Bizde aynı istikamete gidicek 7 kişiyizOtobüse bindik onlarda bindi . Otobüs boş . O iki çocuğu biz de haşladık yine hakettiler çünkü . Ankaragücü taraftarı benim gördüğüm hep pisliğini gördüğüm içinde olabilir bu çok yabaniler
o gün bugün sevmedim , sevemedim . Sen yazınca iki kelam da ben etmek istedim .
İyi forumlar