Evet belhanda takimda yeri doldurulamayacak bir mevki oynuyor aslinsaYok onu demiyorum belhandasiz zor duruyor su mac ya . Pas atan adam yok yani babele demiyorum baksana ara pasi atan yok yeminle duzgun ya yenmemiz gerekir su maci
Evet belhanda takimda yeri doldurulamayacak bir mevki oynuyor aslinsaYok onu demiyorum belhandasiz zor duruyor su mac ya . Pas atan adam yok yani babele demiyorum baksana ara pasi atan yok yeminle duzgun ya yenmemiz gerekir su maci
galatasaraylılar bana dua etsin penaltı oynadım ya mis gibi penaltıyı vermezler :)
Bunun kiymetini bilmiyor herifler iste anlat anlat bitiremedim instagramda adamla kapistik aradim anlattim uzlastik dusun :)Evet belhanda takimda yeri doldurulamayacak bir mevki oynuyor aslinsa
Biizede bol sans demek duser bence
Gorevimiz ittirmek. Sinemalarda :) yapistiriyoruz gelsinAtalantayi el birligiyle ittirelim beyler Ekli dosyayı görüntüle 28748
Burdanmi ittirelim diger konudanmi :)Atalantayi el birligiyle ittirelim beyler Ekli dosyayı görüntüle 28748
Estirir tabi dede liderlik icin yarisicagi Galatasaray puan kaybetti onlar icin buyuk firsatPsg fırtına estirdi 3 dakika boyunca real kalesinde :)