Boş bi' kağıda imza denemesi yaptırmışlar. Öylesine sen imzala bir şey olmaz demişler. Sanırım şirkete ortak yapacaklar ama bilemedim. :rolleyes:@Razor Ben sana dedim pazartesi gel başla derler diye. Şartlar nasıl, yol, yemek, sigorta, Sportsbet.io bakiyesi? :ROFLMAO:
@Razor Ben sana dedim pazartesi gel başla derler diye. Şartlar nasıl, yol, yemek, sigorta, Sportsbet.io bakiyesi? :ROFLMAO:
Hangi eliyle yazı yazdığına bakmışlardır benceBoş bi' kağıda imza denemesi yaptırmışlar. Öylesine sen imzala bir şey olmaz demişler. Sanırım şirkete ortak yapacaklar ama bilemedim. :rolleyes:
Bizce, sportsbet.io bakiyesi çalışanlar için çok harika bir sosyal hak olurduŞartlar güzel :) sportsbet bakiyesi ise zayif :) size bakiye icin ise basladim zaten :)
Hangi eliyle yazı yazdığına bakmışlardır bence
Bizce, sportsbet.io bakiyesi çalışanlar için çok harika bir sosyal hak olurdu![]()
İmza sahibine göre değişiyor artık o adminim, kıpps ;)Bi imzali Watford formasi ne kadar sayın @Sportsbet.io
Taktınız ha benim kırıgaİmza sahibine göre değişiyor artık o adminim, kıpps ;)
Ekli dosyayı görüntüle 28898
Vurdu gol oldu @Sportsbet.io sende isini biliyorsunİmza sahibine göre değişiyor artık o adminim, kıpps ;)
Bu fotografta aslında mia khalifa sunu demek istiyor sportsbet.io dik dur seni karalamak isteenler olacaktır asla guvenliginden kendi benliginden taviz verme diyor :ROFLMAO:İmza sahibine göre değişiyor artık o adminim, kıpps ;)
Mia hanimin imzali formasi ne kadardir sayin @Sportsbet.ioİmza sahibine göre değişiyor artık o adminim, kıpps ;)
Kusura bakma senin paran burda geçmezMia hanimin imzali formasi ne kadardir sayin @Sportsbet.io![]()
Bitcoin ile odeyecez yapma reis.Kusura bakma senin paran burda geçmez:ROFLMAO:
İmza sahibine göre değişiyor artık o adminim, kıpps ;)
Hemen aradım sordum ben Papara kabul ediyorum dedi :ROFLMAO: :ROFLMAO:Bitcoin ile odeyecez yapma reis.rn buyuk hayraniyim mia hanımın bi formasini hor gormeyin bana
![]()
Bitcoin ile odeyecez yapma reis.rn buyuk hayraniyim mia hanımın bi formasini hor gormeyin bana
![]()
Hemen aradım sordum ben Papara kabul ediyorum dedi :ROFLMAO: :ROFLMAO: