ne varsa kombınede var bunu anladoım ve voleyboldan vazgecemıyorum bı turlu 
Valla iyi olmus sevindim 500 bosa verdin en azindan onu kurtarmis bunlar :)@Brave Heart bu sefer kapanısı voleybol guldurerek yaptı
kurtardı 200 tl de kar bıraktı cekım gelınce sans bonusun hesbaında olucak papara numaranı atarsın ozelden baskanValla iyi olmus sevindim 500 bosa verdin en azindan onu kurtarmis bunlar :)
Tskler kardesim dusuncen icin iyi cekim vermissin bari balkal son sete bulasmasinlar :)kurtardı 200 tl de kar bıraktı cekım gelınce sans bonusun hesbaında olucak papara numaranı atarsın ozelden baskan
bulasmam ya parasız kalırız sonunda bunlar bızı dudukler son paraydı o 300 e kadar dustuk ya 0 olsaydıkTskler kardesim dusuncen icin iyi cekim vermissin bari balkal son sete bulasmasinlar :)
Benim anlamadigim bunlar nie hep 5.sete kadar oyunu uzatio ligler baslamadanda bunlara ara ara bakardim 2 0 olsada yuzde 80 i 3 2 ye kadar uzuodubulasmam ya parasız kalırız sonunda bunlar bızı dudukler son paraydı o 300 e kadar dustuk ya 0 olsaydık![]()
aynen 3 0 bıten maç cok az taktıkte o zatenBenim anlamadigim bunlar nie hep 5.sete kadar oyunu uzatio ligler baslamadanda bunlara ara ara bakardim 2 0 olsada yuzde 80 i 3 2 ye kadar uzuodu
teşekkurler dostum 200tl olayındakı sensın dımı brotebrikler
Saat tam olarak paket olmaya musait@Brave Heart bıdaha roll yapıp parayı kurutmaya ne dersın ahaha![]()
paralar gelmedıkı zaten nerden yapıcaz rollu donumuzla mıSaat tam olarak paket olmaya musaityatip uyuyup yarin parayi 2 3 e katladiktan sonra erken saate rol yapmaya ne dersin :)
pinde seni dusunuo gece gece paket olmasin diye yollamio :)paralar gelmedıkı zaten nerden yapıcaz rollu donumuzla mı![]()
daha once gonderıp paket olmuslugum varpinde seni dusunuo gece gece paket olmasin diye yollamio :)
Bu ruslar nie gece mac yapio tam kurma bunlar o zamandaha once gonderıp paket olmuslugum var![]()