Niye bir kere de turnuva hocası Aykut düşünülmez haret.
Cunku yalamalık yapmaz surekli siyasetcileri yalamaz cunku adam gibi adamdırNiye bir kere de turnuva hocası Aykut düşünülmez haret.
Tabi Fenerbahçeli olmasını da eklemek lazın. 8taşlı değilCunku yalamalık yapmaz surekli siyasetcileri yalamaz cunku adam gibi adamdır
Konya en son 15. Falandı simdi hedef ilk 5... Adama gecen sene hakem hataları olmasa o cop takımı sampiyon yapıyordu ama dedigim gibi yalama olmasa olmaz evet hayır referandum videosu var orada ki durusunu izle anlarsın baskanTabi Fenerbahçeli olmasını da eklemek lazın. 8taşlı değil
Ardanın ve rıdavının da var referandumları onlara bakınca daha net anlıyorsun ADAM kime denirKonya en son 15. Falandı simdi hedef ilk 5... Adama gecen sene hakem hataları olmasa o cop takımı sampiyon yapıyordu ama dedigim gibi yalama olmasa olmaz evet hayır referandum videosu var orada ki durusunu izle anlarsın baskan
Yılmaz Vural türkiyede harcanıyor bir çok teknik adamdan daha iyi keşke Fenerbahçe'ye gelse belki birşeyler değişir.. :)Şenol Güneş veya Yılmaz Vural iki isimden birinin gelmesini isterdim fakat Beşiktaş ve Milli Takım aynı anda zor görünüyor. Neyse güzel haber...