Geçmiş olsun muhtemelen eski bir işlemden dolayıdır .Az önce emniyetten aradılar cagirdılar siber suclardan sizce yakalandım mı ? Havale giriş cıkısı yok 2 senedir ama paparaya cok yuklü paralar girdi cıktı
Papara bdk denetlemesi yapiliyor kac gundur aktif deil normaldir bakalim bizi cagiracaklarmiAz önce emniyetten aradılar cagirdılar siber suclardan sizce yakalandım mı ? Havale giriş cıkısı yok 2 senedir ama paparaya cok yuklü paralar girdi cıktı
Kaç mesela başkan 5 6 k civarı mıAz önce emniyetten aradılar cagirdılar siber suclardan sizce yakalandım mı ? Havale giriş cıkısı yok 2 senedir ama paparaya cok yuklü paralar girdi cıktı
Seni arayan numarayi buraya da yazar misin ?Az önce emniyetten aradılar cagirdılar siber suclardan sizce yakalandım mı ? Havale giriş cıkısı yok 2 senedir ama paparaya cok yuklü paralar girdi cıktı
Ekim ayında 80 k girdi var tek kalem 10 k var en yuksekKaç mesela başkan 5 6 k civarı mı
Cokmus seni oynatan sanmıs olabilirler ins bisi cıkmazEkim ayında 80 k girdi var tek kalem 10 k var en yuksek
0222 231 17 17 tekrar aradm emniyet cıktıSeni arayan numarayi buraya da yazar misin ?
Çökmüş başkan ya 80 kEkim ayında 80 k girdi var tek kalem 10 k var en yuksek
keşke bu tür miktarları nesine gibi yerlerde degerlendırseydın..insallah bişey çıkmazEkim ayında 80 k girdi var tek kalem 10 k var en yuksek
dostum benide arayıp cagırmıslardı ifadeye, gittim tak tak tak tüm işlemlerimi gösterdi, şu dk da şu saniyede şu kadar havale yapmıssın diye. 2017 yılına aitti gösterdkleriAz önce emniyetten aradılar cagirdılar siber suclardan sizce yakalandım mı ? Havale giriş cıkısı yok 2 senedir ama paparaya cok yuklü paralar girdi cıktı