Yakup edebiyattım kötü olduğundan kendimi acindiracak mesas yazamıyorum.idar. et. dallas bi 100 lik.. sana bisey olmaz. Forumda 2 yazar unutursun:)Benden de 30-40 TL istedi askerdeyim zor durumdayım diye. Ben şahsını hiç tanımıyorum . Bir arkadaşa sordum tanıyor musun diye tanıyorum dedi sen bilirsin ister ver ister verme dedi. Kendimi onun yerine koydum 100 TL gönderdim insanlık icabı. Verirken de tek ricam bu para sitelere gitmesin oldu. Sitelere gitmese yine sorun değil, geri ödemesin yesin içsin karnını doyursun ihtiyacını karşılasın helali hoş olsun. 100 TL eksilse benden, ben ölmem. Ama burada yazılanları okuyunca üzüldüm açıkçası. Kumar bir illettir bilirsiniz hepiniz. Nerede duracağını bilmezsen süründürür insanı. Allah yardım etsin ne diyeyim bu denli bağımlı bir insan ömür boyu çeker bunu hatta Allah korusun borca batıp kendi canına kast etmeye kadar gidenler var bunun yüzünden . Yine de bu arkadaşın yaptığı benim insanlara olan güvenimi kırmayacak. İnşallah bir gün akıllanır. Buradan ben 100 TL ye bir ders aldım. Durmasını bil. Keşke hiç oynamasak ama madem oynamak istiyorsun. Bir bütçe ayır. En temel ihtiyaçlarının dışında bir bütçe . 100 TL ye değecek bir ders bence ve hepimiz almalıyız bu dersi. Parası kalan herkese geçmiş olsun diyorum.
İyi bayramlar cümleten..