- 3 Ocak 2020
- 2,927
- 4,368
Oha ya adam Tosuncuk gibi herkese verecegi var birde adamı savunmussunuz .Ben haklı bir tarafını göremiyorum
Bunun için önce özelinin açık olması lazım :)Bizde battık sıfırız bugün ama kimseden kumar için borç istemiyoruz . Kumar bu borç ile oyun oynanmaz. Şurada özelden 10 kişiye yazsam en az 7 si gönderir ama gerek yok . Parası olmayan oynamayacak.
mesajını sımdı gordum sana soyle soylıyım daha once ben kendısıne karşılıksız da para gonderdım bunu kendısı de ınkar edemez asker adam lazım olur dedık onemlı olan dostuna yalan soylememek bahıste oynadın kaybettın tamam ama odul cıktı sana bunu neden tekrar bahıste yedın ustelık verdıgın sozler varken dostunda olsa sana yalan soyluyosa ve senı oyalıyosa sen bunu anladıktan sonra hala turlu yalanlar buluyorsa kı ve paranı ıstesdıgınde sankı senın borcun varmıs gıbı davranması ınan sogursun bı ınsandan ben kendısınede soyledım askere gıttıkten sonra farklı bır kısılıge burundu ben kendısı severdım yanına bı tek ben gıttım sevmesem forumdan tanıdıgın adamın yanına ıstanbuldan ızmıre gıder mısın hemde aılene yalan soyleyerek ben yaptm fırat ıcın ama anladımkı ben ne kadar ona yakın olsamda o bana bıle yamuk yapmayı tercıh ettı sureklı su gun verıcem bugun verıcem derse bırısı sana sende ınan salak yerıne konulmaktan sınırlenırsın kı dunde yayında odıcem dedı tamam dedım o zamana kadar atgzımı bozmadım bugun de bahıste yedım derse bırı sana borcu varken o kadar parayı kusura bakmada bu adam benı enayı yerıne koyup bıde dalgamı gecıyo dersın kı dedım ve konuyu açmak ıcın dede ıle konustum kendısıde onay verdı kafama gore dandun açmadım veya bı anlık ısnır ıcın yazmadım bunları saygılar olayın gorunmeyen kısımları varda benlık degılAskere gitmeden once bir araya gelmistiniz.yiyip icip beraber bir de rolling yapmistiniz.demekki cok samimi arkadas degilmissiniz ikinizde yanlis anlamayinda.
Askere gitmediğin için bilmiyorsun, asker adama para lazım olmaz. 1k hiç olmaz. tost 50 kuruş kantindeki çoğu ürün vergisiz.mesajını sımdı gordum sana soyle soylıyım daha once ben kendısıne karşılıksız da para gonderdım bunu kendısı de ınkar edemez asker adam lazım olur dedık onemlı olan dostuna yalan soylememek bahıste oynadın kaybettın tamam ama odul cıktı sana bunu neden tekrar bahıste yedın ustelık verdıgın sozler varken dostunda olsa sana yalan soyluyosa ve senı oyalıyosa sen bunu anladıktan sonra hala turlu yalanlar buluyorsa kı ve paranı ıstesdıgınde sankı senın borcun varmıs gıbı davranması ınan sogursun bı ınsandan ben kendısınede soyledım askere gıttıkten sonra farklı bır kısılıge burundu ben kendısı severdım yanına bı tek ben gıttım sevmesem forumdan tanıdıgın adamın yanına ıstanbuldan ızmıre gıder mısın hemde aılene yalan soyleyerek ben yaptm fırat ıcın ama anladımkı ben ne kadar ona yakın olsamda o bana bıle yamuk yapmayı tercıh ettı sureklı su gun verıcem bugun verıcem derse bırısı sana sende ınan salak yerıne konulmaktan sınırlenırsın kı dunde yayında odıcem dedı tamam dedım o zamana kadar atgzımı bozmadım bugun de bahıste yedım derse bırı sana borcu varken o kadar parayı kusura bakmada bu adam benı enayı yerıne koyup bıde dalgamı gecıyo dersın kı dedım ve konuyu açmak ıcın dede ıle konustum kendısıde onay verdı kafama gore dandun açmadım veya bı anlık ısnır ıcın yazmadım bunları saygılar olayın gorunmeyen kısımları varda benlık degıl
askere gıtmedım bılmıyorum ama emın ol buluyo ıllakı bısey arkadas sadece benım agzım yanmadı ve burda yaptıgımın yanlıs oldugunu savunanlar var ne yapayım daha anlamadım adamın yaptıklarını anlatıyorum mıllet yıne yanlıs yapıyosun dıyo napayım 1 k gıtmıs sessız mı kalayım yanlısı yapıyorsa defalarca bı adam ıllakı agzı yanan adam da agzım yandı ama olsun demezAskere gitmediğin için bilmiyorsun, asker adama para lazım olmaz. 1k hiç olmaz. tost 50 kuruş kantindeki çoğu ürün vergisiz.
hadi diyelim carsi izninde harcar carsi iznide yok.askerde en fazla gunluk 5 lira 10 lira harcarsinAskere gitmediğin için bilmiyorsun, asker adama para lazım olmaz. 1k hiç olmaz. tost 50 kuruş kantindeki çoğu ürün vergisiz.
mesajını sımdı gordum sana soyle soylıyım daha once ben kendısıne karşılıksız da para gonderdım bunu kendısı de ınkar edemez asker adam lazım olur dedık onemlı olan dostuna yalan soylememek bahıste oynadın kaybettın tamam ama odul cıktı sana bunu neden tekrar bahıste yedın ustelık verdıgın sozler varken dostunda olsa sana yalan soyluyosa ve senı oyalıyosa sen bunu anladıktan sonra hala turlu yalanlar buluyorsa kı ve paranı ıstesdıgınde sankı senın borcun varmıs gıbı davranması ınan sogursun bı ınsandan ben kendısınede soyledım askere gıttıkten sonra farklı bır kısılıge burundu ben kendısı severdım yanına bı tek ben gıttım sevmesem forumdan tanıdıgın adamın yanına ıstanbuldan ızmıre gıder mısın hemde aılene yalan soyleyerek ben yaptm fırat ıcın ama anladımkı ben ne kadar ona yakın olsamda o bana bıle yamuk yapmayı tercıh ettı sureklı su gun verıcem bugun verıcem derse bırısı sana sende ınan salak yerıne konulmaktan sınırlenırsın kı dunde yayında odıcem dedı tamam dedım o zamana kadar atgzımı bozmadım bugun de bahıste yedım derse bırı sana borcu varken o kadar parayı kusura bakmada bu adam benı enayı yerıne koyup bıde dalgamı gecıyo dersın kı dedım ve konuyu açmak ıcın dede ıle konustum kendısıde onay verdı kafama gore dandun açmadım veya bı anlık ısnır ıcın yazmadım bunları saygılar olayın gorunmeyen kısımları varda benlık degıl
ben kendısıne guvendıgım dost yerıne koydugum ıcın gonderdım kı buna ragmen benı suclu bulanlar var adamı nıye ıfsa edıyon dıye napayım koynumda mı beslıyımdaha önce rolling yapan, forumda uzun süredir aktif olan biri neden böyle yaptı bilinmez ama haklı olduğun nokta etkinlikten sonra sana olan borcunu verebilirdi :) asker uğurlamasına şehir değiştirip gitmişsin en azından durumunu özetlerdi şu gün şu kadarını verebilirim gibisinden, farklı sorunlar vardır derdim fakat bu sana yapılan yanlışı değiştirmez. Umarım ödemeni yapar, sorununuz çözülür. birbirini tanıyan insanlar bile böyle durumlarda yamuk yapabiliyorken 1k göndermen en büyük kumarın olmuş![]()
bana da yazdi borc istedi.halbuki hic samimiyetim yokAteşi közlemek gibi olmasında şimdi aynı mesajı kopyala yapıştır mı yapıyor anlayamadım..
Ekli dosyayı görüntüle 55125
sen de benle daşga gecıyorsunBende mosquitos ile para alışverişim olmuştu göndermişti saolsun bende 2 katı olarak geri göndermiştim ama mosquitos ile aram bozuk dalga geçiyor herşeyle :)
Bahigo dedinde yatırım yapıcaktım %200 vermiş çekim yaptık bugün Wipbet bugün itibariyle bıraktım %100 papara bonusu kuralını zırt pırt değiştiriyorlar espor geçerliydi bugün geçersizmis aradılar bugün açmadım daha oynamam ordansen de benle daşga gecıyorsunbahigonun elemanı ettın benı birşey dedim mi
![]()
E spor derlen crber dahil mi e spora?Bahigo dedinde yatırım yapıcaktım %200 vermiş çekim yaptık bugün Wipbet bugün itibariyle bıraktım %100 papara bonusu kuralını zırt pırt değiştiriyorlar espor geçerliydi bugün geçersizmis aradılar bugün açmadım daha oynamam ordan