- 13 Kas 2018
- 19,943
- 26,411
Yarın Ajax turu gecsin diye juveye cifte sans verim bari :)Beyler bırakın 2 tipster alsın işte![]()
Yarın Ajax turu gecsin diye juveye cifte sans verim bari :)Beyler bırakın 2 tipster alsın işte![]()
illaki vardır belli bir tarih söylerler o değil gittim realden yattım hala şoktayım ben ya 2. lik için savaşan takım ölü gibi top oynadı 70 dakıka oyuncu değişmedi ve ramos courtois oynamadı o arap vardı bı tane bilmem ne junıor o da oynamadı Hayır aq real clde de biz mi bilmiyoruzİşte belli bir tarih olmayınca böyle yapsan da sen haklı olursun o yüzden
Yarın Ajax turu gecsin diye juveye cifte sans verim bari :)
o değil ajax yensede yenmesede senin götün sağlamda 2. sensin :)tek ümidim sensin juveye ver direk garanti olsun ajax
![]()
Boyle de adama yavsaklık oluyor ama kusura bakmasın kimse :) arkadas yamuk bile orana oynuyor bu son biletler bitmeztek ümidim sensin juveye ver direk garanti olsun ajax
![]()
Acaba?:)o değil ajax yensede yenmesede senin götün sağlamda 2. sensin :)
6 küsür oran tutdurdu abi senin 5.88 değil miAcaba?:)
Valla yamukda yüksek oran basmış koltuk sallanıyorBoyle de adama yavsaklık oluyor ama kusura bakmasın kimse :) arkadas yamuk bile orana oynuyor bu son biletler bitmez
Koca yürekli adamYarın Ajax turu gecsin diye juveye cifte sans verim bari :)
50 ye 302 aldı bende 50 ye 302 aldım :) foto finiste bitecek bizim yarıs siz araya girmeyin yeter :)6 küsür oran tutdurdu abi senin 5.88 değil mi
valla yine iyi yırttınız 8.87 lik kurşun leganeste sekti sıyırdı gitti illaki vurucaz 7 8 oran hazılranın :)50 ye 302 aldı bende 50 ye 302 aldım :) foto finiste bitecek bizim yarıs siz araya girmeyin yeter :)
50 ye 302 aldı bende 50 ye 302 aldım :) foto finiste bitecek bizim yarıs siz araya girmeyin yeter :)
Valla hiç belli olmaz ajax reali evinde yendi şuan sportbetsden daha çok istiyorum ajaxıJuventus o kupayı kaldıracak siz ajax tur atlar diyonuz![]()
50 ye 302 aldı bende 50 ye 302 aldım :) foto finiste bitecek bizim yarıs siz araya girmeyin yeter :)
Gotu saglama alalım Kanka özele gel buna care bulalım senle hahhahaValla hiç belli olmaz ajax reali evinde yendi şuan sportbetsden daha çok istiyorum ajaxı![]()
Biz böyle deneye deneye sportbets bizim ödüllerden fazlasını kaldırmış haEkli dosyayı görüntüle 15389
Bu kupon gecen hafta altay dan gitti 21 oran :)
Bugünde atalanta 100 e 900 alcaktim.