sandıkları terk etmeyın lutfen :)Yok yok yskdan haber geldi kesin olarak kaybetti![]()
![]()
sandıkları terk etmeyın lutfen :)Yok yok yskdan haber geldi kesin olarak kaybetti![]()
![]()
Amk korner sanıyordum ben korner gelmisti sırrı bpzmasak suan intihar bekliyordu seni :)kanka emrah abi beni şüphelendiriyor kg felan oynamış olmyasın iyi bak :) @barish :ROFLMAO:
sırrı bomasa ben köprüye çıkıp ayaklarımı sallandırıp düşünüyordum :)Amk korner sanıyordum ben korner gelmisti sırrı bpzmasak suan intihar bekliyordu seni :)
24 de bende var ama zor gibi yamukla emrah abi varken bi de snnclk var :)Ödülden 200-300 çıksa bari 26 bilet var peh
Valla 97 var 400 cıkar diye geliyor bakalım24 de bende var ama zor gibi yamukla emrah abi varken bi de snnclk var :)
sana 1 k yaada 2 k çıkacak gbi hissediyormValla 97 var 400 cıkar diye geliyor bakalım
@barish abi yardımcı olabilir misin jetonunda 20tl var ise göndere bilir misin bende sana papara ile 20 gönderim psg Monaco maçını özel oranda oynayacamdasana 1 k yaada 2 k çıkacak gbi hissediyorm
yok kardeşim bende yatıramadım@barish abi yardımcı olabilir misin jetonunda 20tl var ise göndere bilir misin bende sana papara ile 20 gönderim psg Monaco maçını özel oranda oynayacamda
@barish peki abi saol yinedeyok kardeşim bende yatıramadım
Ah nerde o gunler 1k bile cıksa yeter dipteyim amk kasa yapmam lazımsana 1 k yaada 2 k çıkacak gbi hissediyorm
Bu sports felan birde favoriler ful kaybetti herkesi yaktılarAh nerde o gunler 1k bile cıksa yeter dipteyim amk kasa yapmam lazım
Vay be yamukbozukla benim sevenim yokmuş suikasta kurban gidicez@barish kanka ters totemle yamukla sncclk indirip 3 kişi bişeyler almamız lazım Emrah abi seni unutmuyorum bak :ROFLMAO::ROFLMAO:
sizi seviyoruz abi sevmez mıyız sızı sevdıgımız için size takılıyoruz :)Vay be yamukbozukla benim sevenim yokmuş suikasta kurban gidicez![]()
kanka umarım diş ipidir o yoksa kopartırlar bızı :)Bryler dikkat edin 13 biletle hepinizim ipini cekebilirim![]()
ahaha hadi bakalım :)@umut98, 300den 313 e kadar bi tane vurdu mu tamamdır gerisi yalan![]()