Sportsbet.io
Büro Destek
- 14 Şub 2019
- 332
- 154
Foruma gelip seni görünce günüm aydınlanıyor aslında ama çaktırmıyorum müdür 
Beni dimi ben olmasam sen nasıl yaşıcan ya :ROFLMAO:Foruma gelip seni görünce günüm aydınlanıyor aslında ama çaktırmıyorum müdür![]()
Sen kotu durumdaysan biz olek :) bu konuyu acarak herkesi uyandırıp kendi ayagına sıktım yaz oraya lutfen :) ah @barish bizi bitirdin@Sportsbet.io kuponda 3. Oldum başakşehir kazanamayınca etkinlikte 0 çektim,bu konuyu ben açtım bi teselli vermelisiniz çok kötü durumdayım![]()
Valla dün nba de mahvoldum okc yaktı öldürdü,öyle bi eşeklik yaptım doğrudur ne güxel güle oynaya alıcaktık 5.88leSen kotu durumdaysan biz olek :) bu konuyu acarak herkesi uyandırıp kendi ayagına sıktım yaz oraya lutfen :) ah @barish bizi bitirdin
@Sportsbet.io kuponda 3. Oldum başakşehir kazanamayınca etkinlikte 0 çektim,bu konuyu ben açtım bi teselli vermelisiniz çok kötü durumdayım![]()
bana ugurlu geldın valla 100tl temiz yüksek orandan :) <3Hmmm ben gördüm onu maalesef var aklımda bir şeyler, beni izlemeye devam edin![]()
Bana şimdi lazım ...(Hmmm ben gördüm onu maalesef var aklımda bir şeyler, beni izlemeye devam edin![]()