Ona henüz karar vermedim 30 lt votka daha içmem lazımDeyyus musun yohsam sen :)
Ona henüz karar vermedim 30 lt votka daha içmem lazımDeyyus musun yohsam sen :)
Zaten olaya böyle baktığımız için böyle olmuş bu düzen herkes kendi görevini yapsa zaten sorun olmayacak sen ben doğru yolumuzda ayrilmamamiz lazım iyi birşey varsa zaten sorun yok önemli olan kötü birşey var ise düzeltmek lazım sana bana veya başkasına ozaman ihtiyaç olacak zatenDünya ilk insandan itibaren hiçbir zaman iyilikle dolu olmayacak. Bundan milyonlarca yıl sonra da olmayacak
La aydın kafa kesiyorlar suriyede, ne iyiliği, eşek ***** var kadınlara tecavüz var parasını verdikten sonra istediğin herşeyi yaptırırsın insanlara, mevzu para iyilik falan yok burada bak ABD ye parasını silahını veriyor 1 tane bile amerikan askerinin kaşı bile kanadamadan dünyaya her istediğini yaptırıyor, örnek verdim aklıma gelen ilk. Biz şimdi bunları biliyoruz 1. Dünya savaşı, 2.dünya savaşı.. Vietnam savaşı.. Portakal gazları atom bombaları insanın insana yaptıklarını kimse yapmıyor varsa eğer bir yaratıcı var veya yok varsa utanıyordur bizden. Çoktan kıyametin kopması lazımdıZaten olaya böyle baktığımız için böyle olmuş bu düzen herkes kendi görevini yapsa zaten sorun olmayacak sen ben doğru yolumuzda ayrilmamamiz lazım iyi birşey varsa zaten sorun yok önemli olan kötü birşey var ise düzeltmek lazım sana bana veya başkasına ozaman ihtiyaç olacak zaten
Arkadaşım bak bir kötülük var ise o senin benim suçum tamamı olay bu Biz birşey yapmadık diye olay buLa aydın kafa kesiyorlar suriyede, ne iyiliği, eşek ***** var kadınlara tecavüz var parasını verdikten sonra istediğin herşeyi yaptırırsın insanlara, mevzu para iyilik falan yok burada bak ABD ye parasını silahını veriyor 1 tane bile amerikan askerinin kaşı bile kanadamadan dünyaya her istediğini yaptırıyor, örnek verdim aklıma gelen ilk. Biz şimdi bunları biliyoruz 1. Dünya savaşı, 2.dünya savaşı.. Vietnam savaşı.. Portakal gazları atom bombaları insanın insana yaptıklarını kimse yapmıyor varsa eğer bir yaratıcı var veya yok varsa utanıyordur bizden. Çoktan kıyametin kopması lazımdı
İyi olamayacak kadar kötüyüzArkadaşım bak bir kötülük var ise o senin benim suçum tamamı olay bu Biz birşey yapmadık diye olay bu
Yav nerdesin sen hahahah ne bileyim bana başlık farketmiyor gelmiyim rolling konusuna@FastGhost, olum bu başlıkta nasıl siyasete vardınız la.![]()
Fin'li bir hanımefendi otelini bulamamış ona yolu tarif ediyordum ofiste. Anca geldim. :rolleyes:Yav nerdesin sen hahahah ne bileyim bana başlık farketmiyor gelmiyim rolling konusuna![]()
Oo oo o finlimi seversinFin'li bir hanımefendi otelini bulamamış ona yolu tarif ediyordum ofiste. Anca geldim. :rolleyes:
Hacı bir et var lan beyazdan beyaz. BırrrrrrrrOo oo o finlimi seversin![]()
Ukraynadan biliyorum o beyazıHacı bir et var lan beyazdan beyaz. Bırrrrrrrr
Neyse detaya girmeyelim Dede mıhlamasın.![]()