Bi kulak arkam kaldı o da gidecek bu gidişle :) :)Kasım ayında zam gelebilir miş sigaraya yine :)
şişede durduğu gibi durmaz bunun gibi gebeşler içmesin,bunları görünce bende soğuyorumiyi guzel demiste ben bu adami izleyince nie alkolden sogudum simdi
![]()
instagramda cok dolasıyordu bu adam haklı ama bu onu bonzaı iömeye vs ıtmez böyle insanlar iflah olmaz zaten ama haklı olmadıgını gostermıyor malesef bonzaı ve uyusturucu kısmına katılmıyorum
Hocam burda bonzai uyusturucu gıbı seylerı konuscak aln degıl bu konuda devam etmeyın uyusturucu bonzaı esrar vs seyler ınsan saglıgına zarar verdıgı gıbı bagımlı yapan seyler oldugu gıbı burda genç arkadaşlar cok aklı bı an sınır stresle takılıp hayatına mal olabılecegı bır sey belkı sızlere abartı gıbı gelıyordur ama cıdden yazdıklarım dogru genç insanlar boyle seylerle huzur ve mutluluk bulucağını sanıp kendını mahvediyorbonzai ucuz mu ki 2014e kadar ucuzdu
kardes konuyu acan baslik atmis ben konusmadim .sadece milleti kandiriyor 5 lira diye .oyle birsey yokHocam burda bonzai uyusturucu gıbı seylerı konuscak aln degıl bu konuda devam etmeyın uyusturucu bonzaı esrar vs seyler ınsan saglıgına zarar verdıgı gıbı bagımlı yapan seyler oldugu gıbı burda genç arkadaşlar cok aklı bı an sınır stresle takılıp hayatına mal olabılecegı bır sey belkı sızlere abartı gıbı gelıyordur ama cıdden yazdıklarım dogru genç insanlar boyle seylerle huzur ve mutluluk bulucağını sanıp kendını mahvediyor