- 2 Ara 2018
- 35,067
- 18,933
Kacirdi bitsede ozetini izlesem :)
Kosova 1.5 ust kactı acabaBeyler kısmet değilmiş olmicak bişiyi denedik ama olsun dalgası yeterdi :d
3 gol atmasi bile basariydi bi ara acabami dedirtti :) saglik olsun dedigin gibi dalgasi iyi oldu ;)Beyler kısmet değilmiş olmicak bişiyi denedik ama olsun dalgası yeterdi :d
5-4 olsaydı adrenalin tavandı da işte 4 leyemediler3 gol atmasi bile basariydi bi ara acabami dedirtti :) saglik olsun dedigin gibi dalgasi iyi oldu ;)
Kardo dalgası yetti bence yakında büyük vuracaz parayı inşAllahBuyuk hata yaptin imkansizi yapmissn baba
Hayirlisi babaKardo dalgası yetti bence yakında büyük vuracaz parayı inşAllah(hep beraber)
![]()
kardo crb maçına 1.5 üst çektim 700 bastım 1015 veriyor gelirse zarar kapnıyorHayirlisi baba![]()
Bakalim simdi kankakardo crb maçına 1.5 üst çektim 700 bastım 1015 veriyor gelirse zarar kapnıyorgelmezsede kumara ara vermek lazım
![]()
1snkardo crb maçına 1.5 üst çektim 700 bastım 1015 veriyor gelirse zarar kapnıyorgelmezsede kumara ara vermek lazım
![]()
millet alt dior ama altı sevmiyorum en az 2 gol çıkar die umuyorum bakalım nolacakBrezilya severiz
eyvallah kardoBol sanslar dileeim
Iy 2 gol sigdiralim ozamanmillet alt dior ama altı sevmiyorum en az 2 gol çıkar die umuyorum bakalım nolacak![]()
inşAllahIy 2 gol sigdiralim ozaman![]()
Iy 1 gol gelioinşAllah![]()