Ben çoğunluğa uyarım herkes para kazansinŞimdi Rollinge geçelim yada şans parası hangisini istiyoruz :)
Ben çoğunluğa uyarım herkes para kazansinŞimdi Rollinge geçelim yada şans parası hangisini istiyoruz :)
Tamamdır konu açıyorum davetlisinizBen çoğunluğa uyarım herkes para kazansin
roll, ama yüksek oran, heyecan istiyorummmmŞimdi Rollinge geçelim yada şans parası hangisini istiyoruz :)
Kupona siz karar verin ben şimdi konuyu açıyorumroll, ama yüksek oran, heyecan istiyorummmm
Nick kazanır almamışsın şaşırdım3.kupon
Knk kupon won zaten öylesine attım :)40-15 ne amk
Biliyom amk bir set daha izlemek istiyorum ben alev alev olur son setKnk kupon won zaten öylesine attım :)
ulan manyak, tiebreak olmazsa patlıyo sandım ilk görüşteKnk kupon won zaten öylesine attım :)
Tie break atlatabilrim mi ona bakmak lazımBiliyom amk bir set daha izlemek istiyorum ben alev alev olur son set
Kazanmadan atınca bazıları ters dua ediyor hiisedihorum gelmiyor kupon :(ulan manyak, tiebreak olmazsa patlıyo sandım ilk görüşte![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tie break te nick kazanırsa bir üst yada artı handikap yine alırım43 oluyomuş zaten pu ha ha ha ha
Su aldiklarini bizede alsan hedef tmmdi simdiŞu roling kuponu yapmayakamısınız :)