Sevgi paketi mi hayır abim gelmedi kargo halen :)Kargon gelmedi mi ? Butun istanbul aldi ?
Sevgi paketi mi hayır abim gelmedi kargo halen :)Kargon gelmedi mi ? Butun istanbul aldi ?
Sevgi paketi mi hayır abim gelmedi kargo halen :)
Diyarbakır'a yakın valla gelmemiş gelince zaten özel konu açıp gelen şeylerin fotosunu çekip paylaşarak teşekkür ederidim :) merak etim ne var içinde :) bu arada emeği geçen herkese teşekkür ederim kesenize bereket şimdiden teşekkürler @Dede @Razor @maxaljin @mosquitos42Hmmm bugun gelmesi lazimdi hatta ora yakin ben ilk sen alirsin diyordm . Yarin gelir o zman
Senin kinde ek urunler var ondan gec geliyorDiyarbakır'a yakın valla gelmemiş gelince zaten özel konu açıp gelen şeylerin fotosunu çekip paylaşarak teşekkür ederidim :) merak etim ne var içinde :) bu arada emeği geçen herkese teşekkür ederim kesenize bereket şimdiden teşekkürler @Dede @Razor @maxaljin @mosquitos42
Gümrüğe takılmışSenin kinde ek urunler var ondan gec geliyor
HahahahaSenin kinde ek urunler var ondan gec geliyor
Bence cevap belliHahahahaacaba bana Özel ne var
![]()
Sence nedirBence cevap belli
Vardır bi bildikleri kardeşim :)Neyse bizede yollayan olur elbet bir gün
Bu pakette bana da yolla dede boğazımızdan bir bal geçsin ohhhhAlamayan arkadaşlar için ( forumda aktif olmuş olan ) aybaşında bir paket daha yapacağız ve son olacak.